Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
unatkozom.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
unatkozom.

21-én Kari szülinapja. 23-án apa névnapja. szombaton vendégek. vasárnap vendégek. vasárnap megint vendégek, másodjára. anya péntek este számol: ,,holnap jönnek 5-en, mi vagyunk 7-en (anya&apa, Mira&Imi, Kari&Norbi és Dalma), ha jön Annus is, akkor 13-man leszünk.
Kari: mikor leszünk 8-an?
én: mi van? kik jönnek még, akikről nem tudok?
K: mikor leszünk 8-an?
én: nem értem.
K: mikor lesz már pasid, akit elhozol? csak te vagy egyedül. mikor leszünk már 8-an?
én: (pánikol) még 17 se vagyok, nem késtem le semmiről, minek még nekem pasi? ha azt akarod, hogy 8-an legyünk, szülj 1 gyereket!
anya: (miközben a polcra mászott valamiért, majdnem leesik onnan) én még nem akarok nagymama lenni!
én: akkor ejthetjük is ezt a 8-as témát.
K: jólvan, csak kérdeztem.

magasfokú kapcsolatundor. nincs szükségem senkire. nem is érdekel senki. gyűlölöm a kötöttségeket. és a felelősséget. és gyűlölök alkalmazkodni. máshoz igazítani a programomat, amikor ehhez semmi kedvem. mégis most ezt tettem. keresztülhúzta a számításaimat. szemét seggfej. kapja be. rá sincs szükségem. már nem megnyugtató a közelsége. már nem vagyok mellette felszabadult. már nem akarok vele találkozni. undorodom tőle. hülye voltam. azt hittem, ha kedvére csajozhat meg azt csinál, amit akar, akkor majd heti 1-2x úgy táncol, ahogy én fütyülök. tévedtem. tényleg nagyon nem ismerem az embereket. 6 és fél napja lenne minden és mindenki másra. de ez neki nem elég. nem én vagyok a világ közepe. ez elviselhetetlen. és dühítő. ezért valakit nagyon meg kell bántanom. a lelkébe tiporni. és ízlelni a fájdalmát. nézni a szenvedését. és az arcába röhögni. én már csak ilyen szemét kurva vagyok. ebben lelem örömömet. keresnem kell egy áldozatot. fájdalmat akarok okozni. lelki fájdalmat. hol van Peti, amikor szükség lenne rá? őt mindig meg tudom bántani. talán ezért mondta, hogy 1 jó ideig nem jön a közelembe. nincs túl rajtam. én pedig tudomást se veszek róla. ha piszkál, hogy rá figyeljek, akkor meg a pici lelkébe taposok. mégis akar. szánalmas idióta. szükségem van rá. kínozni akarom. újra sírni akarom látni. kiröhögni. megalázni. szükségem van rá. látni akarom a bánatos kis pofáját. azt a vágyakozó tekintetet. és az arcába vigyorogni. közölni vele, hogy soha nem jelentett számomra semmit. és nem is fog. és hogy milyen jót röhögtem, miután részegen bevallotta: még mindig szeret. hogy 4 hónap elteltével se tudott felszedni senkit. hogy egy nyálas seggfej. hogy hánynom kell tőle. hogy ébredjen már fel. legyen ő is érzéketlen kurva, mert akkor többé senki se tud fájdalmat okozni neki. és bűntudat nélkül élvezné mások kínzását. csak mindig találnia kéne egy szánalmas idiótát. hogy kitölthesse rajta dühét. hogy elégtételt vegyen sérelmeiért. és legfőképp: hogy ne unatkozzon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat