Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
rasztakurvaélet :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
rasztakurvaélet :D

ááááá basszus :D fél 4re értem haza, 4kor feküdtem le, és 7 óta felvagyok :D jajj de kész volt :D az ilyen Csillabulikban mindig az afterpartyt birom legjobban :D Bélussal kifeküdtünk a gáton, és 2-3 órán át néztük a csillagokat :D rájöttem pár dologra. szegény Petit nagyon pofára fogom ejteni. pedig nem ezt akartam. miért nem 1 héttel korábban jöttem rá ezekre? remélem, nem fog nagyon megutálni. bár megérdemlem. én szemét. de legalább többet nem próbálkozik. és tényleg elfelejt. és keres mást. és boldog lesz. valakivel, aki illik hozzá. valaki hozzá hasonló érzékeny lánnyal. nem egy ilyen érzéketlen önző skizoval, mint én.


kezd eszembe jutni pár best of beszélgetés :D

Zsó: de ááá annyira szarul nézett ki... arany színű pánt nélküli fölsőben! a semmi melleivel! pánt nélküliben! arany színűben! --ezt kb. 20 percig hajtotta :D:D


tanult sörszakértőnkhöz, Dalmához fordulok... by Zoli :D


-á, deszar, nem szúr se a hajad, se a szakállad. túl hosszú mindkettő.
- pedig hidd el, én szívesen szúrnálak! :D --ééés megbeszéltük, hogy majd leborotválja a szakállát, meg a haját, és amikor szúr, akkor szól :P


-az 1 év akkor is több, mint a 3 hónap.
-de nekem 3 hónap több, mint neked 1 év :D


-tegnap borotváltuk Filkus fejét. és az a szerencsétlen megvágta magát.
-és ez ki a faszt érdekel? :D


-Dalma! megcsókolhatlak?
-nem.
-akkor kapd be, te fehér nigger kurva!-- Ákos se tűri jól a visszautasítást :D


-úgy látom, kezdődnek a bajok! :D
-nem is, csak leejtettem a kupakot, és nem merek lehajolni érte. nem vagyok részeg, csak ügyetlen :D


-ezt inkább még most odaadom, mielőtt valami baja lesz. :D


-ennek hányás lesz a vége! :D:D-- és azlett :D


-itt a híres kisbódi mixem, neked kevertem.
-mi van benne?
-nem mindegy az neked? húzd már le! neeem! nem szabad megkóstolni! húzóra kell inni! nyugi, utána semmit se fogsz érezni! :D
-hát ööö... én már most se sokat érzek, úgyhogy inkább majd legközelebb :D


-tudod, hetedik óta... *sunyi vigyor*
-*kurvás vigyor*


-húde jók a melleid! hú, a segged is dejó! :D:D --neeem, nem tapintás, csak látvány utáni vélemény.


-aaaaapaaaaaa kezdődik a bebaszáááás! :D

ennyi! :)

ééés a Csillabulik során először nem Barna hányt elsőként! :D én pedig utolsók között hánytam,(talán teljesen utolsóként) úgyhogy büszke vagyok magamra! :D


ezeket kitörlöm a telefonomból, nem akarom, hogy rajtam kívül más is olvashassa. de az emlékezetemből nem akarom kitörölni.

Este rájöttem, hogy nem ezt akarom. Tudom, hogy mi lenne a vége, és ez így nem megy nekem. Remélem, nem utálsz nagyon. Ne haragudj, 1 hete kellett volna erre rájönnöm.

,,Hát... sajnálom. Nem tudom, mi lehet a baj. Vagy miről jutottál erre a következtetésre. Megpróbáltam minden tőlem telhetőt. Kár hogy nem volt elég. De én várhatok..."

Nem veled van a baj. Ez a komoly kapcsolat dolog nem nekem való. Ne várj. Szeretném, ha találnál valakit, és boldog lennél.

,,Te szerintem nem értesz valamit. 1. Nem kell másik. Mert nincs mégegy ilyen. Hidd el kerestem! De nincs! 2. Komoly kapcsolat??? Te láttál már engem? Szerinted nekem ez mikor ment??? Na jó nem tépem a számat mert látom hogy nem megyek vele semmire. 1 a lényeg: kitartok a célom mellett."

Komoly kapcsolat alatt azt értem, hogy kötöttségek vannak meg ilyenek. És én ezt nem birom sokáig. Biztos vagyok benne, h találsz nálam jobbat, csak akarni kell.

,,Rátapintottál a lényegre: nem akarok. De inkább békén hagylak nem üldözlek a rögeszméimmel. Feladom mert ez neked inkább kellemetlen mint jó. Sok szerencsét. Szia"

Aztért kényelmetlen, mert nem akarlak megbántani. És mert tudom, hogy nem csak haverként nézel rám. Sok szerencsét neked is! Puszi
--------------------------------------------
pár óra múlva írt, hogy nem érti, az előző esti sms mit jelent. én azt válaszoltam, hogy Csilláéknál ittunk, és már eléggé kész voltam. úgyhogy semmi lényeges. erre ő kiakadt.
--------------------------------------------
,,Mindent értek. Átálltál a sötét oldalra. Hát akkor halgass másra még ha nem is ért hozzá. Ezentúl inkább Zsófit kérdezem ha beszélni akarok veled."

Zsófi nem is tud róla. A csajok közül csak Csillának mondtam el, ő örült, szerinte is jók voltunk együtt. De igazából leszarom, ki mit mond, az én életem, az én érzéseim. Azért köszönöm, hogy ezt nézed ki belőlem, hogy Zsófi irányít. Látszik, hogy nem ismersz igazán.

,,Na jó. Veszíteni tudni kell. Bocs az előbbiért. Mérges voltam. Beletörődök, hogy vesztettem. Még 1x bocs. Egyre nehezebben tűröm a pofáraesést. Abba is hagyom. Szia"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat