Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
durva volt :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
durva volt :D

annyira jóóóóó volt! :D tipikus "én nem fogok inni" buli volt... :D 7en ittasan paintballoztunk... és egyikünk se emlékszik semmi konkrétumra belőle, kb. annyi, hogy mondták, első fél perc: Dalma kérdezgeti, hogy hogy kell ezzel lőni :D meg Barna jól lezúzatta magát :)
mi voltunk a terepszínűek, a másik csapat meg feketében. és odaszóltam nekik, hogy meghaltok, cigányok! :D meg állítólag Szeszi 1 csomószor fejbelőtt, egyszer a számba is kaptam egy kis festéket :D azt mondták, azt mondtam, hogy kurva keserű :D előtte kinn ittunk a pusztában, és jött KisCsizmi, Férj meg Szöszi :D baszdmeg, Szöszi élőben még buzibb meg kövérebb, mint képeken :D 10en piáltunk meg röhögtünk... Szöszinek jól a kis lelkébe tiportam :D közöltem vele, hogy ő biztosan buzi, különben nem irkált volna olyanokat :D Kiscsizmire ránézek, "bocsánat, tényleg ne haragudj, nagyon sajnálom!" és ez annyira meghatotta, hogy utána egészen hajnalig 1 csomószor rágcsálta a hajamat :D meg lezúzta Szöszit az én kérésemre :) (féltem, hogy amilyen buzi, rámászik Bélusra :D )
meg kurvajóvolt, ott volt egy csomó ismerős :) a Subscribe volt a legjobb :) főleg amikor Bálint fölmászott a kordonra :D és megfogta a kezemet, hogy ne essen le :) én meg basztattam a haját :D közben meg énekelt :)

az a gonosz és ravasz dög pedig kizsarolta belőlem azt a kibaszott sz betűs szót.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat