Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2007-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2007-04-06

1ig aludtam, úgyhogy eléggé kómás vagyok. Naszóval. Kedden reggel féligmeddig elkerültük egymást az ikrekkel. Nem nagyon láttuk egymást a helyin, annyian voltak. Aztán ők hamarabb szálltak le, és még épphogy át tudtak menni a zebrán, én meg csiga sebességemmel nem. De legalább távolról nézhettem őket, és nem kellett beszélnem :) Aztán a suliban szokásos reggeli kézmosásra meg hajigazításra bementem a mosdóba. És pár perc múlva bejött Klaudia. Annyira édes volt! Valahogy teljesen más volt, mint amikor Gréta is ott van. Még a hangja is. És határozott volt. Valami ilyesmit mondott: Jaj, ne haragudj, hogy otthagytunk egyedül a túloldalon... te szegény" és utána megsimogatta a vállamat :D De teljesen olyan érzésem volt, mintha meg akarna ölelni, csak nem meri megtenni. Aztán még beszélgettünk vagy 10 percet, és még párszor megsimogatta a vállamat :D És én se voltam már annyira beszari, tudtam beszélni :) Aztán úgy köszönt el, hogy "Legyen szép napod" de végig mosolygott, meg persze én is :) És Betti meg Kleó azóta azzal basztat, hogy ez nagyon nyálas. Szerintem egyáltalán nem. Csak ők nem tudják ezt átérezni. Azóta sem találkoztam Klaudiával úgy, hogy Gréta ne lett volna ott. És így tényleg teljesen más. Nagyon halkan beszél, alig hallom. És határozatlan, visszafogott. Mintha a testvére előtt nem merne közvetlen lenni velem. Fura. Most jutott eszembe, hogy ha én csak barátkozni akarok valakivel, akkor a testvéreim előtt is ugyanúgy viselkedek vele, mint négyszemközt. De ha többet is akarok, akkor mások (főleg tesók) jelenlétében sokkal visszafogottabb vagyok. Remélem, Klaudia is ezért viselkedik így :)
De szerdán meg csütörtökön már a helyin is együtt mentünk, és 1 csomót beszélgettünk :) Annyira édesek, mert amikor megyünk valahol (kivéve buszon) akkor mindig a 2 oldalamon jönnek. Vicces látvány lehet :)
Most viszont a szünet miatt 10 napig nem látom őket :( Elég durva lesz :( Jaj, majdnem elfelejtettem... már meg tudom őket különböztetni, akkor is, ha külön vannak :) És már nem csak a dzsekijük alapján:)


Deee...holnap MetálLiget :) És jön velünk Gabi is :) Mondjuk szerintem csak a csarnokig lesz velünk, és ott találkozik majd az ismreőseivel. De legalább addig se leszek egyedüli lány a sok állat között :) Csajok közül nem is jön senki, akit birok. Csak a sok divatpicsa. Meg mondjuk Csilla. Meg Zsófi. De ők nem velünk jönnek, de biztos összefutunk. Bár egyikük sem a régi már. Csilla diszkós lett. Fura is, hogy jön. Zsófi meg minden héten a sárga föld alá issza magát. És múltkor láttam cigizni. Szar társaságba kerültek. Pedig belőle ezt sose néztem volna ki. Ennyit ért a szülői vasfegyelem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat