Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
1848-03-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
1848-03-15

Március 15. nekem akkora ünnep, hogy rasztalétemben először megmostam a hajamat :D Mivel a mosdókagylóban nem fértem el, a kádba lógattam a hajamat. Nahát meg is van az eredménye, nagyon fáj a nyakam. Csoda, hogy nem tört ki. Jó érzés a fejbőrömnek, annyira könnyű és friss :) De szerintem a következőig megint várok 10 hónapot :P És nem is jött szét annyira, mint gondoltam, csak pár szál lóg ki minden tincsből. Majd holnap behorgolom.
Március 15. van. Ha ezt olvasod, kedves F., akkor boldog születésnapot! Még mindig nem tudom, hogy miért. 1 szó nélkül eltűntél az életemből. Pedig azt hittem, örökké barátok leszünk. (Persze, olyan nincs, hogy "örökké" és "soha", mert nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, és hirtelen megváltozhat minden.) Megbántottalak valamivel? Vagy valami történt veled? Régebben mindent elmondtunk egymásnak. Szerintem most is megértenélek. Gondold át.

Huh, 3-4 év eltelt... Sokáig hiányoztál. De egy ideje már leszarom, mi van veled. Az egyetemen találtam magamnak egy új Ferit, aki 1000x Feribb,mint te :D Úgyhogy ha ezt olvasod, bekaphatod, tövig :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat