Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2008-08-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2008-08-26

ezt barátikörön kaptam egy tök idegen pasitól...nagyon lol

,,szió:)
Mi hogy-hogy nem találkoztunk még?Nagy felelőtlenség volt tőlem,hogy ennyire csukott szemmel jártam a világot, vagy csak eddig bújkáltál előlem? Na egye fene,de én most rád leltem és ezt a tali ügyet nagyon szívesen pótolnám, ha nem menekültél volna előlem ilyen messzire.Nem jársz fel pestre?
Pussza"

na most erre mit tudok írni? állj be a sorba :D tipikus kúrógép feje van 1 nap talán 10 csajnak is elküldi ugyanezt a levelet (hátha 1-nél bejön), úgyhogy megérdemelné, hogy szemét legyek vele, de inkább kedvesen fogom lekoptatni,mert olyan jót mosolyogtam rajta így korán reggel :) Bélusnak is megmutatom majd, hagy röhögjön ő is :) úgyis mindig azt mondja, hogy őt nem zavarja, ha másoknak is tetszem.

Válaszoltam :D

Szia! Valószínűleg azért nem találkoztunk még eddig, mert tavaly június óta boldog párkapcsolatban élek (uh, ez úgy hangzik, mintha egy 30 éves kétségbeesett nő mondta volna, de ez az igazság).Nem igazán járok fel pestre, csak ha konkrét programom van (kb. évi 3x) ,de akkor sem egyedül szoktam menni.Így jártunk.De azért aranyos vagy, jót mosolyogtam a leveleden.
Dalma



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat