Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
still.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
still.

megnéztem a Hannibal ébredését. tipikus nekem való film, nagyon tetszett :) a főszereplő tökéletes. tipikus csendesőrült fej. kis édes, ártatlan, imádnivalóan sátáni mosollyal. nekem is van ilyesmi gonosz mosolyom, és imádom vele riogatni az embereket :]
megint alig aludtam valamit. nem baj, ma legkésőbb 8kor bedőlök az ágyba és jól kipihenem magam. reggel akartam aludni a buszon. félig össze is jött. de aztán eszeme jutott pár sor. leírtam. és végülis van egy félkész vers. megvan az eleje és a vége. de lehet, hogy nem is lesz közepe.
reggel végre újra láttam kedvenc katonámat. krémszínű izompólóban volt :P az eső pedig esett. és hűvös volt. azon imádkoztam, hogy szakadjon le az ég, öntsön el mindent az eső, ázzon szarrá mindenki és minden. főleg a pólója. legyen vizes és átlátszó, simuljon az izmos testére. félig teljesült is kívánságom :P :) szegény fázott, libabőrös volt a karja. aztán a buszon elég távol voltunk egymástól, 100000 ember volt közöttünk, és én Klaudiával meg Grétával beszélgettem, és pont a másik irányba néztem. néha hátrapislogtam, de az 1000 embertől nem láttam. aztán már csak az ikrekre figyeltem. és leszállás előtt vettem észre, hogy kb. 1 méterre állt tőlem, de pont nem láttam, csak amikor már a táskámat szedtem fel. a roadnál jött oda, amikor leszállt az 1000 ember. és az utat nézte. néztem. de nem vette észre. úgyhogy ma se mosolyogtam rá. megfordult a fejemben, hogy mi van, ha csak bebeszélem magamnak, hogy nézni szokott? mi van, ha akkor, amikor Zsófi is ottvolt, akkor nem engem nézett, csak bámult a semmibe? semmi nincs. úgyse változtatna semmin az se, ha tényleg nézne néha. úgyse lenne belőle semmi.
még mindig szeretethiányom van. majd ha normálisan kialszom magam, elmúlik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat