Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2009-08-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2009-08-07

huh elég rég írtam, enyhén lefoglalt az érettségire való készülés. de végre vége :) SZTE-ÁOK megyek! :) elég fura, azt hittem, jobb érzése lesz, amikor megtudom, hogy az 1. helyemre fölvettek. de valahogy olyan semmilyen nem volt, talán azért, mert előre tudtam és egyáltalán nem izgultam miatta.
már a hegyaljának is vége. elég unalmas volt az idei. se Cadaveres, se Replika, a Roadról meg lemaradtunk mert pont akkor rókázott Bélus... se volt barátok, se szarkeverő ribancok... senkin se tudtam szórakozni. mindenki annyira kedves volt, hogy az már szinte unalmas volt. persze 1-2 emlékezetes pillanat most is volt :) pl. amikor megéreztem, hogy valaki néz, aki nem más volt, mint Körmi :) meg amikor az a pasi a koncert közepén leszólított és a melleimről magyarázott meg puszit akart kérni miközben szinte Bélus ölében ültem. persze mr. aranyszív nem zavarta el, csak megpuszilt.
vasárnap szülinap... és ő nincs itt. elment a mamájához, szerdáig. 5 este nélküle. ezért van alkalmam ide írni. most egy kicsit több időm lesz magamra, ki is használom rendesen, tornázok meg olvasok egész nap. 1-2 hete hirtelen fogytam 2 kilót, megijedtem hogy megint anorexiásnak fogok látszani, ezért zabálok (amennyire tőlem telik). holnap szilvásgombóc :) vasárnap meg jööön nyuszmuuuusz :) aztán csütörtökön megyünk Pestre, pénteken irány a vidámpark :) nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet, remélem, jó lesz :)
aug 20-án meg családi nap, vattacukorral :D jó lenne valami jó zúzós koncert a környéken, olyan szívesen tombolnék egy jót... vagy csak Barnáékkal egy buli, vagy egy áthülyéskedett este... vagy akármi. mostanában elég unalmas az életem. sajnos. fura lesz szeptembertől több száz ismeretlen emberrel találkozni. az majd eléggé felrázza az életemet. de remélem, nem túlságosan.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat