Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Időpocsékolás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Időpocsékolás

az elmúlt 7 napban ismét ragyogó példáját mutattam be annak, hogyan ne teljesítsük a már két hónappal korábban kiagyalt időbeosztás szerinti tennivaló-tervezetet, mivel nagyjából amit szerettem volna megcsinálni, semmi nincs meg. még van két napom a szünetből, de az már tuti nem arról fog szólni, amiről kéne: holnap pasi-program, vasárnap meg délután családi banzáj, és még zh-ra is kell tanulnom vmikor, mert hogy a fene egye meg, hétfőn reggel ezzel kezdünk. fujj fujj. és mi lesz a megnemcsinált megcsinálandó dolgaimmal? mikor lesz rá időm? most is ezt a szart írom, ahelyett, hogy honlapokat szerkesztgetnék. vagy ezentúl iktassam ki az alvást, amíg meg nem vagyok a dolgaimmal? kezd úgy hatni rám ez az egész, mint a tanulás, hogy mindig csak kerülgetem, mint a forró kását, és folyton kitalálok helyette vmi mást, amivel lehet az időt múlatni.
na jó, két dolgot megcsináltam a szünetben (nagy mellveregetés): letudtam azt a nevetséges elsősegélyvizsgát, amire max 3 órát tanultam összesen, és a honlapszerkesztős tantárgyamhoz megcsináltam a kötelező beadandó feladatot... hajrá. végülis a sikereket is el kell könyvelni, önbizalomépítés gyanánt, nem elég folyton azt nézni, mi hiányzik.
csak azt nem értem, ha olyan jól kitaláltam és elterveztem mindent előre, akkor mi a francért nem voltam mégis képes rávenni magam arra, hogy tényleg meg is csináljam?
örök konfliktus. egyszer túl kell lépnem rajta.
de mikor??
01.44.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat