Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Itt a Nyúl

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Itt a Nyúl

hát én nemtom, mért van az, hogy mostanában nem írok naplót. nem mintha nem történne semmi...
pl. azon túl, hogy tavaszi szünet van (volt a héten...), holnap Húsvét. tök korán van, még se az aranyvessző, se a japánbirs, se semmi más nem nyílt ki, még az ibolya se, ami máskor húsvétkor már színpompásan virít.
na neee. én komolyan arról akarok írni, hogy épp milyen gazok nyílnak a kertben??...
... holnap meg családi banzáj. hát majd meglássuk, milyen lesz, sztem semmi extra, csak a szokásos. tehát beszélni sem különösebben érdemes róla.
aztán meg még kedden egy nap szünet, és újra suli.. folytatódnak a zh hegyek, meg korán is kell kelni.. mondjuk mostanában kezd alvásundorom lenni. mondjuk annak oka is van...
na persze honlap ügyben mit sem haladtam. sztem sosem leszek így meg semmivel. tök gáz...
meg az is, hogy ahelyett, hogy lefeküdnék most, hogy holnap fel bírjak kelni időben összeszedni a kutyaszart a kertben, hogy a kedves családom tagjai ne lépjenek bele a kertet csodálgatván, szal épp itt ülök a gép előtt még mindig, a változatosság kedvéért. ez már amolyan betegség-féle nálam. ún. függőség. sztem.
igazából a röhejes, hogy ahányszor írok ide újabban, mindig olyan érzésem van, mintha ugyanazt írnám mindig, ugyanarról nyavalyognék... mondjuk így is van... mert közben meg nem változik semmi. mert mindig csak elemezgetem a dolgokat, nyavalygok és látványosan szenvedek, de nem lépek és haladok...
na jó, mentem. pá!
01.36.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat