Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Itt a nyár!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Itt a nyár!

Hogy a qrva életbe is.
Ez nem egészen úgy jött össze, mint ahogy szerettem volna - az meg szinte már részletkérdés, hogy a kicsit távolabbi jövőben ennek milyen következményei lesznek. Mert ez még rosszabb, mintha csak egy kicsit sikerült volna rosszabbul, mint kellett volna. De ez...!! Szal ez már kicsit sok. Most vagy én vagyok nagyon hülye, vagy az a köcsög túl nagy f*sz.
Most örülnöm kéne tulképp, hiszen végre vége az igának, és télleg azt csinálhatok, amit akarok. Persze terv az van sok, de már annyi szinte, hogy nem is bírom követni, és totál összegabalyodnak a szálak. Lehet, hogy túl sokat akarok, és kicsit kevesebbel kéne beérnem? De nem tudok! Nem tudok engedni belőle, mert nekem ez kell meg az is kell... Áááhhh... Kicsit lassabban kéne az egészet, fokozatosan egyre többet, ha már meg tudom szervezni rendesen az időmet... De hogy állítsam fel a sorrendet? Mert minden fontos, és nemtom eldönteni, melyiknek van elsőbbsége...
Na jó, hagyjuk ezeket a magasröptű gondolatokat. Ez az én bajom, hogy sosem járok a földön igazán, de néha meg túl földhözragadt vagyok... Kicsit jobban a jelenben, a mostban, itt, ebben a helyzetben kéne élnem.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a napok óta tervezett esti programocskámból... Ilyen nap után...
17.27.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat