Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Újra itthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Újra itthon

hát, a 3 napos "nyaralás" Kápolnásnyéken nem egészen úgy sikerült, ahogy annak kellett volna (értsd: szar volt az idő = nuku strand), de azért jól elvoltunk barátnőmmel, beszélgettünk, játszottunk vmit (hát néha olyat is kell, jó rég volt, hogy társasoztam vagy kártyáztam), bicikliztünk, punnyadtunk... szal semmi különös nem történt.
egy dologtól eltekinte :) az én édes kicsi Hercegem eljött hozámm látogatóba éjféltájt, tiszta bolond :) de én sem ellenkeztem, sőt, nagyon is örültem, hogy láthattam. aztán kimentünk a Velencei-tóhoz, sétáltunk egyet a parton, igazán romantikus volt, ahogy a távolban a lámpák fénye tükröződött a vizen...!! csak kár, hogy kicsit hideg volt...
asszem egyre jobban szeretem ezt a srácot, ahogy kezdem felfogni, hogy mi történik velünk... :) és ez vhogy egészen más, mint az eddigiek.... ez az érzés sokkal mélyebbről jön, mint amikor régebben azt hittem, hogy szerelmes vagyok; ránézek, és mosolyoghatnékom van - imádom, ahogy mosolyog, és azok a kék szemei..!! pedig korábban inkább a barna tetszett.... de ezek a szemek olyan kékek! és ahogy mosolyognak.. :) és furán hangzik talán, és nekem is fura volt először, de tök teccik, hogy olyan kis pici.. olyan édes :)
na szal... a különbség az előző kapcsolatomhoz képest, hogy így utólag úgy érzem, akkor nem is igazán a szívemmel, hanem a testemmel szerettem, a vágyak hajtottak, amik aztán csak bizonyos alkalmakkor jönnek elő.. Őt viszont a szívemmel szeretem, és ez olyan jó! :)
01.34.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat