Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Távol és elszakadva

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Távol és elszakadva

milyen gáz már, hogy az ember tök tehetetlennek érzi magát, ha elfogy a telefonjáról a pénz?? olyan, mintha a szabadságomat vették volna el, nincs meg a biztos tudat, hogy bárkit bármikor elérhetek.... mintha börtönben lennék, és emiatt megszakadna minden kapcsolatom a külvilággal... szar dolog. meg az is, amikor az embernek amúgy sincs pénze.
és most a legrosszabb az egészben, hogy pénz az nincs, mert nem van. se nekem, se Neki, semmilyen formában, szal nemtom, mi lesz. (mintha a vezetékes telefon pl. nem működne... de az olyan izé....drága) majd csak lesz vhogy persze, max. még két napig nem beszélünk. áá olyan úgysincsen.
(...)
hmm. asszem kb 50 Ft-ot ki fog bírni a család, ha csúcsidőn kívül felhívom mobilon vezetékesről egy percre.
de nem elég, hogy a kommunikáció akadozik (különböző technikai okok miatt... meg talán egyébként is?), még ott van az a nyüves távolság is, és az a sok idő, amit várni kell arra, hogy láthassuk egymást. persze, most is én vagyok a hibás, amiért nem vettem észre magamtól (mert hogy ő ugyan nem mondta), hogy neki pont a szerda mindig jó(?), és pont ma estére szerveztem magamnak moziprogramot a barátnőmmel, amit csak tegnap este fixáltunk. na most kinek van igaza??
szal a lényeg, hogy jelenleg a telepatikus kapcsolaton kívül nincs más lehetőségünk érintkezni... szarügy!
14.59.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat