Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Álmok & tanulás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Álmok & tanulás

éjfél. csörög a telefon. ja, fel kéne venni. (...) na ha már felébredtünk, akkor folytatni kéne a tanulást.. na jó, előbb hozok egy kis teát még magamnak. (...) á, még kéne cseppenteni a szemembe a csodaszerből. (..) nah. fujj kémia. hol is tartottunk? (...) de jó meleg ez az ágyikó... meg a radiátor... fekvő helyzetben kicsit kényelmesebb lenne, nem? naaa, így jó lesz. (...) hát, úgy tűnik a szempilláim nem nagyon akarnak engedni a tanulásnak. na jó, pihenek kicsit, még csak fél kettő... (...) vmi vonaton utaztunk, gőzöm sincs kivel, meg olyan is volt, hogy apám ledobott vmi magas épületről, de sikerült vhogy megkapaszkodnom, és lemásznom. meg vmi repülőtér is volt. érdekeseket álmodok. hajnali fér három. á, most már meg kéne csörgetni. most meg már aludni is kéne, a tanulás úgyse megy.
reggel 10.45. na jó, még negyed óra, és felkelek. (...) áá már, fél 12?? még egy öt perc... (..) már 12??? na jó, még öt perc...
aztán kb du fél 2-kor jó, ha a kezembe kerül a könyv...
nehéz ügy ez...
du. 2 óra, csörög a telefon. menjünk fagyizni a mekibe. jókor. (...) du 3- át, ezzel jó sok idő elment. na tanulás rlz. (...) du fél 5. na, most hogy kiolvastam a könyvet, jutalmul 10 perc tevézés. (...) este 6 óra. 10 perc??!!!

18.06.
Ui.: a szilveszterről döntse el mindenki maga, hogy milyen volt. UGYE?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat