Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Hullámvölgyek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Hullámvölgyek

tegnap már nem volt kedvem naplót írni, pedig azért lett volna miről, de hogy őszinte legyek, kezd gépundorom lenni. nemtom, mi teszi, de vhogy nincs ingerenciám annyit itt ülni, ma is végig itthon voltam (azt a 3/4 órát leszámítva, amíg vásároltam), és csak kb. másfél órája ültem ide. "normális"(?) esetben egyből a géphez ültem volna, és nyomkodtam volna a klaviatúrát, de most nincs kedvem vhogy semmihez. csak úgy elvagyok itthon. sőt! olyan dolgokat csinálok, amiket egyébként utálok, és nem is nagyon szoktam. ma pl. ismét összeszedtem a lepotyogott szilvát a garázs elől, sőt, még le is mostam a betont, mert tiszta ragacs volt, és emiatt tele van legyekkel meg darazsakkal minden. aztán vásároltam, alig bírtam hazahozni. aztán meg főztem magamnak egy jó kis vacsorát, utána meg locsoltam. kész őrület. én és a házimunka.. :)) szal nyugalom van, senki nem piszkál itthon.. igazából a legtöbb kedvem talán ahhoz lenne, hogy egész nap csak punnyadjak, közben vmi kellemes zenét hallgassak, és csokit egyek... szal úgy pihenni akarok. nem mintha fizikailag annyira ki lennék fáradva, inkább agyilag. most van rá lehetőség, hogy egyedül vagyok itthon. relaxálni, és elgondolkodni az élet nagy dolgain.
bár közben meg azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy bizonyos dolgokon nem kéne elkezdenem gondolkozni, mert akkor kezdődnek a bajok. általában ez úgy kezdődik, hogy eszembe jut vmi kérdés, amire megpróbálom megkeresni a választ. és ha nem találok rá megfelelően megnyugtató választ, akkor elkezd dolgozni az agyam vmi más megoldáson meg kibúvókat keresni meg mittomén, és az nem jó.
amúgy mi másról lenne szó, mint erről a Kapcsolatról. most így vhogy jól érzem magam benne, és ha nem is tökéletes minden (na itt a baj), attól még jó. de ha meg elkezdenék azon gondolkozni, hogy van-e vmi, ami nem tetszik, és ha igen, akkor mért nem, és mit szeretnék valójában.. hát, inkább nem is folytatom. ugyebár olyan, hogy tökéletes pasi, nem létezik. Ő sem az. persze én sem vagyok. és miért nem tökéletes?... mert végülis elvileg létezhet olyan pasi, aki számomra relatíve tökéletes, de akkor minek időzök egy olyannál, aki nem??
na itt kell abbahagyni a filózást. szeretem őt, és szükségem van rá (pedig télleg nemtom, mért - de mért kéne mindennek tudni az okát?!), és biztos vagyok benne, hogy ha akarom, és ő is akarja, akkor működni fog kettőnk között ez a dolog.
egyébként meg asszem most én vagyok az, akinek tennie kéne vmit, mielőtt rám lesz bélyegezve, hogy nem is szeretem, ami nem is igaz, csak sajna néha megfeledkezem arról, hogy ezt minden percben ki kell mutatni vhogy. a legrosszabb pedig az, amikor kívülről egész másnak vélik látni a dolgot, mint amilyennek én beülről érzem, és nem tudom megoldani ezt a konfliktust...
egyébként lehet, hogy csak szemellenzőt veszek fel, ha nem vagyok hajlandó a tényekről meg az érzéseimről stb gondolkodni?.. ez esetben addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik - azaz előbb-utóbb, ha van probléma, szembesülnöm kell vele. akkor már jobb előbb.
ááá. én saját magamat fogom így kikészíteni. asszem mindent túlbonyolítok. de olyan nehéz elhinni, hogy a dolgok egyszerűen működnek. de nem is. igenis összetett és komplex rendszert alkot minden tényező.
na kezdem belegabalyodni. úgyhogy inkább megyek, végiggondolom a dolgaim, aztán ha elsimultak bennem a dolgok, akkor leírom.
23.28.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat