Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Egy hét

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Egy hét

miután múlt héten hazajöttem Kápolnásnyékről, másnap jöttem is a szerelmemhez... azóta itt ragadtam :)) de itt sem egészen úgy alakulnak mindig a dolgok, ahogy jó lenne, pl. múlt hétvégére egy kis nyaralás volt betervezve, de nem lett belőle semmi, de egyéb balhák voltak bőven... néha azon gondolkodtam, hogy vajon hová csöppentem, jó helyen vagyok-e?... közben meg még honvágyam is van most már, elvégre már egy hete nem láttam a két kutyám, meg amióta itt vagyok, nem tudok a saját életemmel foglalkozni, kb. úgy érzem magam, mintha kettévágtak volna... szóval jó dolog mindig együtt lenni azzal, akit szeretek, de én nekem szükségem van arra az életemre is, amit eddig éltem, és nem szeretem, mikor így leláncolnak vagy kalitkába dugnak.. még ha nem is szándékos, egy idő után már kicsit zavar... na jó, most épp már kezdek kissé beletörődni abba, hogy itt úgy megy az élet, hogy ahogy esik, puffan, semmi nincs előre kitalálva, de én vhogy úgy szeretem, ha tudom előre 2-3 napra, hogy mit fogok csinálni... szal leginkább az izgat most, mikor jutok végre haza..
egyébként sztem nem is teljesen egészséges dolog egy kapcsolatban, ha mindig, és folyamatosan együtt van az ember a másikkal, mert nem is tudom.. egyrészt, mert időnként az embernek szüksége van az egyedüllétre, meg a szabadságra, saját életére, másrészt túl hamar szokja meg egymást a két ember, vagy nem is tudom, ha annyit együtt vannak... mert amióta együtt vagyunk, azóta többet vagyok nála, mint otthon...
na jó, csak lesz vhogy... jövő héttől úgyis otthon kell lennem, ha törik, ha szakad, amikor elutazik a család többi része... max. akkor majd ő jön hozzám :))
13.46.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat