Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Randi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Randi

a megbeszélt időponthoz képest nőkhöz illően kések 10 percet, de ő már ott vár, mosolyogva, és mikor odaérek hozzá, átölel, és megcsókol, aztán hízeleg egy kicsit a hiúságomnak, hogy milyen jól áll a sminkem, és hogy még mindig milyen szép a szemem.... majd előhúz egy gyönyörű szál vörös rózsát a háta mögül, és odaadja: "ezt azért kapod, mert annyira szeretlek!" aztán elindulunk kézen fogva, séta közben beszélgetünk, és boldogok vagyunk, hogy ismét együtt lehetünk ezen a gyönyörű, napfényes délutánon. leülünk egy padra a parkban, gyönyörködünk a fákban, és szerelmes pillantásokat vetünk egymásra, elrévedünk egymás szemébe, és érezzük, hogy összeköt minket vmi nagyon jó, nagyon erős, lángoló érzés.. minden érintésébe belebizsergek, minden csókja ajándék, jólesik, hogy vele vagyok, és kölcsönösen élvezzük egymás társaságát, hiszen szükségünk van egymásra, a másik szeretetére, bizalmára, figyelmére... azt tervezgetjük, hogyan töltjük el a hétvégét együtt, és előre örülünk, hogy milyen jó lesz együtt. végül hazakísér, és otthon mosolyogva gondolok vissza az elmúlt pár órácskára, amit együtt töltöttünk...

a rideg valóság:
én is kések, meg ő is, de ő még többet, és még nekem kell utána menni. aztán kocsikázás a változatosság kedvéért, utána összvissz másfél óra várakozás a kocsiban egyedül, míg intézi az ügyeit, amiről előre tudta, hogy el kell intéznie; mindezek után egy rövid kommentálás ("hát megint nem voltunk vmi sokat együtt!"), és irány haza - közben bömbölteti a zenét, hogy még véletlenül se lehessen beszélgetni. mindezek alatt két puszi, és semmi más.
no comment.
1.17.

hát ez most qrva jó lett. de ez most mi? gusztustalanul bunkó cinizmus, vagy simán elkeseredett és kétségbeesett segélykiáltás??
na meg az örök kérdés: mi a megoldás?
1.50.

...és még én vagyok az, akit nem érdekel, hogy mi van a másikkal. na ez így nem igaz, max. azért tűnhet úgy, mert lusta voltam sms-t írni, meg hát valljuk be, ha őt nem érdekli igazából, hogy mi van velem, akkor engem mért érdekeljen, hogy vele mi van??... vagy azt várja, hogy magamtól kezdjek el mesélni? nem értem.... de belőle is dugóhúzóval kell kiszedni mindent.. hol itt az igazság???
14.04.

hát, ha most nem fordul meg a kocka, akkor soha... na de hol rontottam el?
1. lány lettem
2. megszülettem
3. neten ismerkedtem
4. elmentem a randira
5. ha még ezek után, akkor nemtom. valszeg akkor az egész dzar úgy, ahogy van. mármint én.
23.50.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat