Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Fellélegezve?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Fellélegezve?

a hétvégén ismét hasonlóan teltek a napjaim, mint mostanában általában, attól eltekintve, hogy talán sikerült megértetnem vele, hogy mit akarok, mi hiányzik, vagy úgy általában... csak kicsit olyan érzésem volt, hogy akármit csinálok így, az ellenkezik az ő elképzeléseivel, de hát sajnos(?) nem minden lehet úgy, ahogy ő akarja. most azért talán lesz megoldás a dolgokra, bár ha elkezdődik a suli, akkor megint kötött lesz az időbeosztásom, és nem mehetek oda és akkor, amikor akarok..
másik meg, hogy amíg az egyik oldalon megoldódni látszanak a problémák, addig a másikon meg bonyolódnak - vagy legalábbis nem könnyítik meg a helyzetem. de végülis igazuk van - elvégre itt van a két kutyám, akikért tényleg én vállaltam a felelősséget, ezért mással nem is, de velük muszáj foglalkoznom itthon, mégsem csinálhatom, hogy mindig anyám nyakába varrom őket. ráadásul azért nekem is hiányoznak, ha nem lehetek velük, meg lelkiismeret-firdalásom is van, ha nem foglalkozom velük eleget.
csal tudnám, miért van az, hogy mióta elkezdtem az egyetemet, gyakorlatilag nincs egy nyugodt percem??!! mindig van vmi, amin rágódni kell, vmi probléma, ami nem hagy nyugodni... miért nem mennek már végre maguktól jól a dolgok?... bár biztos én vagyok a hibás, mert mindenki maga alakítja a saját életét, tehát nekem kell elmozdítanom olyan irányba is, amilyenre szeretném. na már csak egy kicsit több akaraterő és kitartás meg önfegyelem kéne...
20.32.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat