Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Pénz, pénz, pénz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Pénz, pénz, pénz...

miért olyan nagy baj, hogy én csak boldog szeretnék lenni, szeretnék szeretni, és szeretve lenni??...
basszus a qrva életbe, miért minden csak két dologról szól? a pénzről meg a szexről... gyűlölöm mindkét dolgot! nem önmagáért, hanem azért, ahogyan az emberek tekintenek rájuk.. mert mindkettő jó dolog, ha van, de milyen egy nulla értékrend, ha ez áll az értékrend első helyén?!
engem nem érdekel, hogyan fogok élni fél év múlva, vagy pár év múlva, majd lesz vhogy.. én csak szeretnék BOLDOG lenni, érzelmileg!!! nem akarom, hogy arról szóljon az életem, hogy mikor mennyit és mire költök, és egy héten hányszor bújok az ágyba azért!
lehet, hogy eddig túl jól éltem, és csak azért nem érdekel a pénz.. a szex meg.. eddig kevesebb örömöm volt benne, mint bánatom, hát persze, hogy qrvára nem érdekel... vagy épp ez a baj? hogy már arról kezdek lemondani, hogy valaha élvezzem?!...
basszus a qrva életbe, most olyan szívesen kiugornék az ablakon.. de azzal mit oldok meg?!.. semmit!....
szal... most megint ott tartok, hogy fogalmam sincs, mit akarok... ill. hogy mit tegyek. mit lehet, és mit szabad tennem... nem akarom őt elveszíteni, csak mert véletlenül nem úgy szólok hozzá, ahogy az neki tetszik. de mégis olyan nehéz megérteni, és kezelni... és tuti nekem kell annak lenni, aki megalázkodik... a francba! mért mindig csak nekik lehet igazuk?!
ami most tulképp konkrétan zavar, hogy együtt vagyunk kb. 2,5 hete, és olyan dolgokról beszélünk, amit egy többéves kapcsolatban szokás, és nekem hiányzik az az igazi romantika, a kapcsolat elején.. vagy túl konzervatív vagyok? tán be kéne ugranom egyből az ágyába, és rábólintani mindenre, amit mond, mert az neki jó?!... és mi lesz velem?? azzal, amit én gondolok?...
áááá ez egyre rosszabb... inkább nem gondolkodom tovább.. maaajd lesz vhogy! ahogy ő is mondaná...
02.42.

asszem az éjjel kicsit túlzásba estem, és kissé szélsőségesen láttam a dolgokat, de ki nem, aki éppen vmiért kiborul??...
de ezek után aszem most már senkinek nem fogok semmit se mondani, és gondolkodni sem fogok... ebből mindig csak problémák vannak. akkor meg minek erőltetem? úgy látszik nekem nem megy. majd csak lesz vhogy, sodródom az árral, és kész.
és mi lesz velem??...
11.39.

most már lényegesen jobb kedvem van szerencsére, főleg, hogy végre itthon vagyok, és láthatom a két imádott kutyámat! :) meg különben sem kell annyira kétségbeesni apróságokon(?), bizakodni kell optimistán, és akkor talán nem lesz semmi probléma!
19.07.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat