Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Újra itthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Újra itthon

hát, megszűnt a csend és a nyugalom, újra itthon a család. csak most, hogy megjöttek, gondolkoztam el azon egy pillanatra, mennyire jó volt itthon egyedül (amellett, hogy be kell valljam, kicsit hiányoztak is). amint beléptek az ajtón, rögtön kezdődött a szokásos ricsaj, jövés-menés, apró viták, stb... szal ez így annyira nem hiányzott. viszont most már sejtem, mi az, ami hiányzik az életemből: hogy néha kicsit félrevonuljak csöndbe, nyugalomba meditálni, hogy egyedül legyek, és azt csináljam, amihez kedvem van. időnként ki kell pihentetni az agyamat, mert csak gyűlik benne a feszültség, és ebben a mai világban minden nap egyre több.. de nem kell hagyni.
amúgy meg kicsit azért irigylem is őket, hogy ők láthatták mindazt, amit láttak, és átéltek.... csodálatos táj lehet Svédország és Finnország, nekem csak a képes beszámolók jutnak. de hát majd egyszer én is eljutok biztos vmi hasonló helyre...
amúgy meg hoztak nekem szülinapomra eredeti finn ezüstláncot egy jellegzetes finn - pontosabban számi - figurát ábrázoló medállal, meg egy kis rénszarvasos kulcstartót... bár ha az ilyen állatkákat össze kéne gyűjtenem, akkor tuti bele sem férne a kulcsom a táskámba.. :))
szal kezdődik minden elölről... pontosabban ott folytatódik, ahol abbamaradt..
0.26.

Ui: most látom, hogy már van egy pont lyen című bejegyzés, az is pont zölddel :) csak akkor én jöttem haza...

kicsit visszaolvasgattam pár bejegyzést a naplóm elejéről, asszem azért lehet érzékelni a hangulatváltozásaim.. akkor eléggé ki voltam akadva asszem, bár volt is rá okom, most meg szerencsére egy stabilabb periódusban vagyok, de ki tudja meddig? na jó, nem kell elbizonytalanodni, fő a poztiív gondolkodás.
amúgy amellett, hogy most más a hangulatom, kezd ellaposodni a naplóm. túlságosan hétköznapi lett, nem elég intellektuális és ezoterikus... bár lehet, hogy ahhoz, hogy nagy hülyeségeket vagy éppen okosságokat zagyváljak össze, ahhoz a megfelelően szar hangulat szükséges??...
amúgy meg ahhoz képest, hogy tulképp tök kevés idő telt el, mégis úgy tűnik, hogy olyan rengeteg minden történt.. tök fura. na ezért jó naplót írni :)
0.48.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat