Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Új irányok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Új irányok

a tevém ma közölte velem, hogy a férfiakban annyit csalódott az utóbbi években, hogy úgy döntött, ő nem akar több férfi nemű házastársat magának. sőt, ő már nem is akar több férfival kapcsolatot. hát nemtom, mennyire gondolja ezt most komolyan, de hát szegényt vhol meg tudom érteni... aszonta még, rájött, hogy ő a nőkkel sokkal jobban kijön, sőt... már kezd vmiféle vonzalmat is érezni irántuk, és hogy felejtse a múltat, rögtön belemélyült egy új kapcsolatba, és házasságra is lépett a kiszemelt nőszeméllyel. bevallom, én is kissé furán tekintettem eme bejelentésére, de hát szabad akarata van, a mássága miatt én most nem fogom kitagadni. meg hát talán egyszer megjön az esze, amikor rájön, hogy a természet miért is teremtette őt nőnek.. ez sztem csak egy pillanatnyi identitászavar, és asszem ez a sok stresszből, feszültségből és csalódásból ered. azt hiszem, ha hagyjuk benne lenyugodni az érzelmeket, és hogy átgondolja az életét és saját magát, akkor majd úgyis helyreál benne a világkép. addig meg.... azt tesz, ami jólesik neki.
ja, azt is említette, hogy lehet, fel kéne adnia a karavánvezetést egy kis időre, de erről azért nagyjából lebeszéltem, de azt mondta, azért még gondolkozik rajta... hát remélem, nem kell még ezzel is bonyolítani az életünket :)
hát ennyi... szóval Amirella új irányokat jelölt ki életében, és most elindult, ki tudja, hová érkezik, és mikor... és hogy visszajön-e.
18.18.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat