Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Pár nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Pár nap

pár nap mögöttem - Nála... én nemtom, mért van az, hogy ilyenkor szédületes tempóval tud az egy héttel előbb kiagyalt programom megváltozni, ill eltűnni.. no mindegy, szal asszem a két ingyenjegy az aquparkba a szemeteskosárban fog végezni, de hát úccse vót benne pénzem, akkor meg mit sajnálom?? na jó, azért nem árt néha a gyermeki énünket is kiélni vhol, a csúszdázás meg tökéletesen megfelelő erre. amúgy ha barátnőmmel vagyunk, és egy játszótér fele sétálunk, vagy a strandon meglátunk egy hintát, kizárt dolog, hogy ne üljünk bele. mert hintázni jó. olyan, mintha repülne az ember, vagy legalábbis lebegne...
na kezdek elkalandozni. hát, nem történt SEMMI. na ez így talán túlzás, de semmi extra a korábbiakhoz képest. ja, de. kicsit ismét beszélgettünk A Problémáról. más kérdés, hogy jutottunk-e előre vmit.. de ezt asszem magamban kéne tisztáznom. mármint az okokat a Problémára. sztem bennem van a hiba(?).
amúgy meg én nemtom.. néha annyira butának, naivnak és gyereknek érzem magam (ott). mikor mondok vmit, és utána kiderül, hogy nem kellett volna. vagy éppen nem mondok, és kellett volna. olyan hülyén érzem olyankor magam, és szívesen a föld alá süllyednék. szégyenemben? nemtom... de még csak zavarba se tudok úgy esni, hogy mások ne lássák rajtam - mivelhogy olyankor olyan a fejem, mint a főtt rák... (amúgy én még nem is láttam olyat.. az tényleg olyan nagyon vörös??)

na és előttem a nyár utolsó pár napja, ami még a suli előtt hátra van belőle. ki kell használnom. itt van egy halom elmaradás. de eleve képtelenség belezsúfolni egy hétbe egy egész nyárni teendőt... akkor meg rangsorolni kell, és ergődni, hogy a többivel vajon mikor fogok végezni. a nagy vergődésnek meg az a vége, hogy sose lesz semmiből semmi.
na már megint ejnye-bejnye, nem kéne itt ennyire pesszimistának lenni. minden rendben lesz, és kész!
0.13.

ja, amúgy kb két óra múlva lesz pont két hónapja, hogy a korábbi nyugodtnak tűnő életem újfajta, kissé viharosabb vizekre eveződött. (úgy magától..??) Vele.
0.16.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat