Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Adatlapok és emberek...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Adatlapok és emberek...

Csak úgy, mivel nincs jobb dolgom, az üzifalon rákattintottam 1-2 adatlapos hirdetésre... hát egyszerűen katasztrófa, ami itt a tc-n leledzik. mármint az emberek.
az egyik fele, akitől hányni tudnék... legalábbis a stílusuktól. ők azok a tizennégy éves kis hüpik és nagyon kanos srácok, akiknek az adatlapján terjengő szöveg olvashatatlan a nyáladzó sejpítést imitáló, tucatos trendinek ható, vonagló ismerkedésre buzdító okádástól. viszont rettenetesen bírom őket sajnálni, hogy 14 évesen oda jutottak, hogy a neten ismerkednek, és virtuális illúziókba jutnak, még mielőtt egyáltalán rájönnének, mit is tesznek. egyszerűen magányosak, és nem tudják magukat értelmesen elfoglalni..
a másik fele meg a különböző korú depis emberkék, akik közszemlére teszik bánatukat és sajnáltatják magukat, jajj igen, ők szegények, vajon ki tehet arról, hogy szarul érzik magukat a világban?!
csak hogy az általános tapasztalataimat összegezzem... és ezek után vhogy egyre nagyobb undorom kezd lenni a netes kommunikációtól, a sok beteg embertől, ettől a valótlan közegtől, akik egy álarc mögé bújva a netre hányják fel minden olyan bajukat, gondolatukat és érzésüket, amiket a való életben nem vállalnának fel...
innen menekülni KELL...!!
01.41.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat