Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
A 2. X

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
A 2. X

hát, most már átléptem a bűvös 2. X-et. szép. olyan szívesen lennék még egyszer, újra kislány... de sajna az időben nem lehet visszafordulni, az ÉLETet élni kell.
azért ez a szülinap is emlékezetes marad, még ha lehetett volna jobb is, de ezen már nem lehet változtatni úgysem. azért annyira rossz sem volt :) sőt. az ajándéknak, amit Tőle kaptam, nagyon is örülök, és nagyon teccik is - egy szép kis ezüst lánc :) szal ez a lényeg.
az már szinte mellékes, hogy az elmúlt két nap alatt kétszer is sikerült vmin összebalhézni, de ahogy jött, úgy ment, most épp minden oké szerencsére, de szívesen kiiktattam volna ezt a különprogramot. aztán a szülinapomon lehettem volna kicsit józanabb is asszem, de hát azzal győzködtek, hogy egyszer élünk, egyszer van 20. szülinapom, hát akkor mért ne... na ja. de ha mindenkinek a piától lenne jókedve, akkor csak azt innánk. szal nem attól van :) de én nem neheztelek senkire, és az egyetlen, akit bármiért is hibáztathatok, az én magam vagyok, szal no comment...
és köszönöm még egyszer mindenkinek, akik gondoltak rám, és vmi jókívánsággal örömet szereztek nekem! :)
nemtom, mitől lettem mostanában ilyen emocionális, de vhogy kicsit fontosabbak lettek hirtelen az érzéseim, a másokkal való kapcsolatom, mint az anyagi világ...
szal most már vén banya vagyok. szörnyű. na jó, nem kell olyan tragikusan megélni ezt a dolgot, van jó oldala is :) bár most épp nemtom, mi az, majd kiderül.
holnap (azaz ma) jön haza a kedves család, és megcibálják utólag a fülemet. azt még nemtom, hogy vajon a szülinapi tortámat az magamnak kell-e sütnöm :))
3.25.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat