Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
Vegyességek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
Vegyességek

Az elmúlt napokban kicsit hanyagoltam a naplót, többek között, mert hosszúra nyúlt a hétvége, na meg elkezdődött a suli.
hát ez a hétvége is emlékezetes marad, na nem igazán a dátum miatt, mint ahogy a tavalyi hasonló eset kapcsán sem, csak akkor talán volt is rá ok, hogy úgy legyen, ahogy, most meg... szal ez most még jobban megszilárdított egy pár hete tett kicsit könnyelműnek tűnő fogadalmamban...
a suli meg.. a régi. kicsit olyan érzésem van, mintha az egy hete befejeződött suli folytatódna most. mintha csak el lett volna vágva pár pillanatra egy film, aztán pörgetni tovább.. ja attól eltekintve, hogy megy a kezdeti fel-alá rohangálás a félévkezdés miatt, meg mindenki meg van őrülve.. de hát majd lenyugszik a légkör.
na meg végre jelentkeztem jogsi-tanfolyamra!! bár még csak az e-mail elküldésénél tartok, de hát kell az első lépés is... remélem, a jövő héten induló tanfolyamra beférek, mert most minden pont úgy passzol az időmhöz...
ami meg Őt illeti... hát most épp fogalmam sincs, hogy fognak alakulni a dolgok, mert nekem suli van hétközben, neki hétvégén, amúgy meg dolgozni fog.. szal mikor fogunk találkozni?!... na jó, mindenre van megoldás, de ez a helyzet most így elég rossz... mert hát hiányzik!! a legjobban meg az zavar, hogy elég lyukacsos a kommunikáció mostanában köztünk, egyrészt, mert neten nem elérhető, a telefonomon hetek óta nincs pénz, szal akkor beszélünk, mikor ő hív. az meg kicsit rossz, hogy csak este vmikor jut eszébe, mert hogy napközben biztos rengeteg dolga van, na meg csúcsidő (amit meg is értek, de hát.. sms is létezik a világon). a legjobban azt bírom, mikor éjjel 2-kor hív, hogy ugyan miért nem alszom már. hát ez elég költői kérdés :))
na de fő az optimizmus, az élet megy tovább!
23.31.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat