Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Judy naplója


Amirella [26652 AL], gazdája Judy
A hibás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26652
A hibás

nos asszem mindketten azt gondoltuk, hogy míg a másik jól elvan a levében, addig csak mi szenvedünk, mert nem kapjuk meg a másktól azt, amit szeretnék - nevezetesen a figyelmet, érdeklődést, és azokat a gesztusokat, amik kifejezik az érzéseinket... most pedig szembesülnünk kellett azzal, hogy mindketten legalább annyira kielégítetlenek vagyunk. hogy ebben ki a hibás? természetesen mindketten, elvégre ketten rontottuk el vhol, ezért ketten, együtt kell megoldanunk. más kérdés, hogy kinek milyen a hozzáállása, és mennyit hajlandó érte tenni/áldozni... na majd meglátjuk.
de asszem ez most már ilyen végső fordulópont, ha ezután sem sikerül, akkor kár is nyüglődni... de én folytatni akarom!!! és be fogom bizonyítani, hogy fontos nekem ez az egész, és megteszek érte bármit! de.. akkor cserébe én is elvárom ugyanezt, így igazságos. elvégre nekem is vannak igényeim, és nem vagyok hajlandó bizonyos szint alá adni. így is szinte mérhetetlen a türelmem magamhoz képest - vagy inkább csak mert úgy érzem, hogy el kell fojtanom a gondjaim, és nem merem kimondani őket. de hát beszélni kell, ejj!!! különben honnan tudná meg, ha egyszer nem gondolatolvasó? jobb őszintének lenni, mint elhallgatni, szenvedni, pofát vágni, és elhidegülni... míg meg is lehetne beszélni, és pillanat alatt tisztázni mindent.
egyébként meg nem is hibásak vagyunk igazából, hanem ha jobban megfigyeljük, az egész egy nagy félreértés, hiszen mindketten gondoltunk vmit arról, hogy a másik mit gondol, és tévedtünk. emberi dolog. és lehet rajta javítani - utólag is.
0.38.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat