Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2009-11-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2009-11-27

Coca jelentkezik...

A mai nap sem telt el unatkozással. Mikor vele vagyok, úgy érzem valami megtörik, és a világ elkezd megszűnni körülöttem. Akkor csak ő van és csak én. Valahogy annyira más, csodálatos érzés. Szavakba önteni nehéz.
Mai napunk: madarazás után elmentem hozzá /Army of Lovers: Obsession a fülemben, ajtónyitáskor, amit mutatott nekem régebben, nagyon jó szám :) /, már előkészítette a pizzatésztát, jó alaposan, nagyra kigyúrta. Nekem jutott a nyújtás-húzás. Be is tettük a csodasütőbe. :) Megsült röpke órákon belül, és zabáltunk egy jót. Evés előtt még meg is zuhanyzott, megmosta a haját, amibe én is besegítettem. Meztelen testét jó volt látni, izmos hát, hosszú combok, kerek popsi, rácsapnivaló. :)

Megbeszéltem Petivel msn-en, hogy talizzunk 13:30-kor, bele is ment. (Közös malactársunk:) Előtte Kani még vitt Anyukájának a pizzából. Én kinn vártam... kicsit ezen durciztam, de mindegy is. :D Míg benn volt, bementem a fodrászkellékes boltba, és vettem egy szép szájfényt. Használtam már ilyet régebben, tetszik még most is. Aztán megjött Peti. A főtér utcájában, a két fiút karonfogtam, és úgy mentünk el a biliárdteremig. Közben találkoztam volt csoporttársammal (köszöntünk egymásnak), aki elég furcsa tekintettel bámult ránk, ami engem aztán végképp nem zavart. :D Azt tartom szemem előtt, hogy jól érezzem magam, ne pedig mások véleményét nézzem. Ez a helyes út a boldogság felé. Viszont azok, aki számomra sokat jelentenek, nekik adok a véleményükre.
Egy kis kitérő után folytatás: a biliárd nagyon jól telt, sokat kacagtunk az "elbaltázott", de ugyanakkor jól sikerült lövéseken. Néha odabújtam Mátéhoz, ő hozzám, simogattam arcát, egy-két szájrapuszi is elcsattant valamint a fülharapás sem maradhatott ki. :) Mikor kijöttünk a teremből, Peti ment iskolába 16:00-tól, mi meg a főtér felé vettük az irányt. A kirakatban megpillantottam egy nagyon szép nyakláncot, fekete színűt. Kanikám megvette nekem, mondta, hogy karácsonyi ajándék. Nagyon örültem neki, fel is tettem a szövetkabátomra. Egy-két embernek tűnő lény meg is nézte, szerintem nekik is tetszett. Vagy talán a kabátra való "felakasztást" furcsállották? :) Engem ez sem érdekelt. Boldogan sétálgattam, kezét fogva Nyuszókának. (ezt a nevet ma találtam ki:) Bementünk még az Apollóba is, kicsit lepihentünk, közben megnéztem a filmajánlókat, egyet kettőt fel is olvastam Kanicocának, aki csendesen végighallgatta. El volt fáradva. A pihenő után a Kossuth utcára vettük az irányt. Bementünk a patikába Anyának kiváltani a gyógyszert. Majd olyan dünnyögő hangokat adtam ki magamból. Az is ösztönösen jött. Az utcából nyílt egy kis zug, oda be is tértünk, és akkor átöleltem. Majdnem rámjött a sírás, kissé letargikus állapotba kerültem. Nem tudom, hogy észrevette-e rajtam. Ha elolvassa ezeket a sorokat, akkor lebuktam. :) Márpedig el fogja :D )
Megjött a buszom, amire fel is rakott, hogy elszállítsanak. Azután még ment a Keresztanyukájához, egészen messzire. Hosszú napja lesz még ma. Remélem azért hamar álomra tudja hajtani édes fejecskéjét. :)
Máról búcsúzooom, szia Mátébabám! :)
Remélem még az utazás előtt találkozunk!!! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat