Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-12-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-12-26

Megetettem a nagy kaukázusi kutyákat) ja és tankoltam is..


Hír

Három nap alatt talált haza autójával egy Wiltshire-ből származó nagypapa a Gatwick Repülőtérről, miután eltévedt a havas utakon - számolt be a különös esetről hétfőn a brit média.



A marokkói származású Mohammed Bellazrak családja azután jelentette a férfi eltűnését, hogy nem tért haza, miután elbúcsúzott feleségétől a reptéren. Végül az oxfordshire-i rendőrök egyik kamerája szúrta ki a 72 éves férfi autóját. Kiderült: a nagypapa december 23-tól 25-ig úton volt, de nem talált haza.

A helyi rendőrök azt is közölték, hogy a férfi háromnapos útja során járt Buckinghamshire, Berkshire és Oxfordshire különböző városaiban, valamint az M4-es autópályán. A nagypapánál egyébként nem volt mobiltelefon és GPS-rendszere is felmondta a szolgálatot.

Végül Abingdonban állították meg a rendőrök december 25-én délután két órakor, majd egy kis pihenő után rokonai vitték haza. A különös kaland során semmilyen baja nem lett, az oxfordshire-i rendőrök pedig örültek, hogy a történetnek "boldog, karácsonyi vége" lett.


:D :D :D
Ez durvaaa :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat