Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2009-11-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2009-11-28

Kani jelent

Fura egy nap.. az utazások előtti feszült várakozás... egyfajta beletörődöttséggel vegyítve. Kár harcolni a dolgok ellen, ha a harc után nem számíthatunk pozitív fordulatra.
Cocámmal az esőben találkoztam. Az eső ellenére feldobott volt. Én vártam rá a megbeszélt helyen, de sehol nem láttam. aztán egyszer a semmiből feltűnt, és gyorsan rámugrott, ahogy szokta. Esernyőt is hoztam, így el tudott bújni az eső elől. Tanácsomra elindultunk a csocsózó kocsmánkba. A golyó kiadásához Anitától még a személyijét is elkérték, és ez is tök érdekes helyzet volt. Szerintem fejlődtem a csocsóban, bár így is meg tudott verni könnyen, és ez nem esett jól. De azért jól elvoltunk, eljátszottunk a csocsózó készülék dákóival, vagy inkább irányító merev rúdjaival. Volt asztalon áthajlás, puszi, orrfogó húzás.

Átsétáltunk az esőben a buszmegállóhoz. Fütyörészni kezdtünk. Én egy élesebb, hangosabb füttyöt adtam ki, ő pedig egy másfélét; valahogy mélyebb volt. Ahogy az esernyőnk alól fütyörészünk, akár az énekesmadarak ciripelnek, egyszercsak egy másik füttyöt hallottunk. Egy kisfiú volt, aki maga elé nézett, és úgy utánzott minket. Majd újra rákezdtünk, és ő is ugyanúgy folytatta. Jó volt hallani. Milyen kevés is választja el az embereket attól, hogy valami mások legyenek... Mások, mint amit mutatni szoktak magukból a többiek felé. Hisz a hamis álarc hamar összetörik, ha nem kell már megtéveszteni vele senkit.
Holnap elutazok, és egy hónapig nincs cocaközelség. Szomoorú a cocám, és én is. De hát a fáknak bírniuk kell az erős szelet is.. attól csak erősebb lesz a törzsük.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat