Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-10-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-10-26

"Fantasztikus" dolgok történnek velem!
Ma vettem tokot az új telefonomra. A teló aranyos, a tok piros, és nagyon szép!)
Elém jött Lidi, majd Tescoba mentünk. Felpróbáltam tök más stílusú, kihívó ruhákat. Elképedve nézte, hogy rajtam milyen jól áll(na) . :)
Ma is randira akart volna hívni egy üzletember, de inkább kihagytam. Nap mint nap előfordulnak ilyenek. Furcsa dolgok ezek is. Itt kimondottan bátrak a férfiak!) Udvarolni, na azt tudnak. Mindenféle szépet mondogatva. Most már kezdem belátni, hogy a túlzott dicsérés sem jó. Mindig ugyanaz a szöveg. Semmi új... de azért néha nem árt egy-egy kedves szó. Rá fér az emberre, hogy tudja, sokat jelent a másik számára.

Minden ember elfoglalt. Ez is mekkora gáááz!
Állandó rohanás.
Nap végére bejött hozzám egy faszi. Utólag megtudtam, hogy embereket boncol és "nagy koponya" az itteni klinikán. Bejött, mondva nekem: "5 perced van, hogy ideadj nekem egy c3-as Nokiát..." Mondom: "Igen, tudom, hogy 5 perc múlva bezárunk, de ez egy kicsit hosszabb lesz annál..." Erre ő: "Mindegy, csak csinálja..." Addig míg megírtam a szerződés, a garanciajegyet, a számlát, aktiváltam a telefonszámot... az "úriember" elment a pulttól, és nagyban telefonált..." Jó egy beképzelt seggfej volt!) Azt is mondta, hogy ezt csak úgy veszi a lányának, amúgy ez már a negyedik telója ebben az évben, csak a lánya még nem döntötte el, melyiket szeretné véglegesnek!!! :O Csak lestem. Egy mosoly se villant az arcán. Végig ridegen beszélt, és viselkedett. Na ilyen sosem szeretnék lenni.

Máról ennyit sikeredett írnom, már 22:00, sajnos menni kell aludni. 4:40-kor kelés! Király lesz)
Üdvözlet a Marsról! :)


ui: Nem tudom miért jött rám az idézőjelezgetés)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat