Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-06-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-06-03

A mai nap kevésbé volt szerencsés.

Mondjuk azt elmondhatom, hogy jól éreztem magam Kanival. Csonkánál thali, beszélgetés padon, fagyizás, nevetés, az élet "dolgainak" megbeszélése, szankciók, törvények felállítása, zsebben a kezek, kérlelés a szemeivel (add már a kezed:) séta tovább, át a Hatvanon, majd telefoncsörgés Kaninak, nem menni Anyukájával Skála, majd ismét séta, zebrán csak a fehérre lépés, majd a pontokra, majd állatok párzásának nézése, Coca felizgulása, csókolgatás, puszik, rózsa felvétele az aszfaltról, további séta séta, majd megérkezés. Nyomtató patron beadása, Karámba való bevonulás, pulóver, bizsuk vásárlása, kijövetel, bizsu felvétele, mosolygás, barátok, patron kikérése, számla iratása volt tanárnőmnek, majd mosdó. Anya felhívása, de nem jelentkezett. Buszmegállóhoz sétálás, kéz továbbra is a zsebben, egyik megállóból a másikba menés. Elköszönés, de mégsem, Coca hívta Kanit buszra, közben csevegés a "szakításról", 1 hétig nem látás, nem beszélés, próba a kibírásra, ami nehéz lesz.

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Végül eljött az az idő, amikor olyat láttam, mint még soha. Rossz külsejű emberek, négy csávó + hárman lányok. Ibolya utcára elvivés, ott egy lakásba meghívás. Házi buli, majd törvényellenes dolgok elővétele (fű, drog, felszívás orrba). Pofám leszakadt, hogy mit művelnek, így nem maradtam sokáig, onnan hazasétáltam gyalog. Izomlázam lett, otthagytam mindenkit, pedig L nagyon kérlelt. Ő is először ment oda, és a négy srácból egyet ismert... pff...
Ha érdekelnek még a részletek, mesélek. Többet nem megyek oda, az tuti. Amiket hallottam... Dílerek a rohadékok, nagypofájú emberek, akiktől rettegtem és megijedtem, de igyekeztem nem kimutatni félelmem.

Jó éjtet Kanika!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat