Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-01-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-01-28

Ma megint alkotott a Cocám. Valami újat mutatott magából, méghozzá nagyon ügyesen.

Egyébként a mai napom úgy indult, hogy jó sokáig aludtam, s egyszer még visszaaludtam. A hosszú álmaimat pedig ébredés után papírra vetettem, hogy meglegyen papíron is, és ne felejtsem el. Meg ugye Saint German is mondta, hogy jegyezzük fel álmainkat. Majd bemásolom ide a blogra is.
Na és ugye.. azok a napok, amiket nem jegyzünk le, mind elvesznek... legalábbis ezen a tudatszintünkön elvesztek.. nem tudunk visszaemlékezni , mi történt pár napja velünk. Csak nyomok, foszlányok maradnak, a legtöbb nap pedig teljesen eltűnik. Persze a hipnózissal előhozható minden emlék, mert az ember megőrzi az emlékeket, de a mindennapokban nem emlékszünk. A naplók pedig a mindennapi tudatnak szólnak, ha olvassuk. Ha írjuk, akkor pedig valamilyen felsőbb szintet érünk el. Írás közben túllépünk a köznapin. Ezentúl minden napról részletes jelentést fogok írni. Legalábbis erőt fogok venni magamon, és meglátjuk, mennyire tudom betartani.

Kedves január 28, te egy igazán kellemes nap voltál!
A nap első része kellemesen telt, és aztán cocámmal is jól elvoltunk. Ettünk: tésztás húst (ami finom volt nagyon), húslevest, joghurt tortát, chipset. Aztán megkínált a féléves félévfordulónk emlékére :) egy cseresznyés szíves bonbonnal.
Majd videóztunk, én nyalogattam a nunóját, kézzel is mozogtam, de nem járt orgiazmikus sikerrel. Viszont élvezte. Aztán a későbbiekben ő húzogatta filmnézés közben a farkamat).
Később még Msn-en beszéltünk, mikor én már otthon voltam. Meg most egy barátommal beszélgetek. Például terveimről, az írásról..
Na most akkor jó éjszakát mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat