Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-01-30

A tegnapi nap is fenomenálisra sikeredett!

Reggel mentem a szokásos dolgomat végezni, madaraztam, onnan sok helyre vettem az irányt. Elvittem Anya "kismama" cipőjét megcsináltatni, mert levált a talpa, voltam ruhaboltban, vettem egy jó meleg, kockás (:kocás:) nadrágot télire (úgy vettem észre tetszett Kaninak), majd mentem az egyetemre, megtekinteni a marketing dolgozatomat, 11:00-ra oda is értem, de a tanár még sehol sem volt, viszont összegyűjt a banda, kb. 60 coca/kani, családias lett a légkör. Végül már 12:00 lett, hamar eltelt egy óra, és egy lány kiáltására lett figyelmes mindenki: "A marketing tanár hívott, és jövőhét szerdán lesz jegybeírás 10-12:00-ig." Ezután oszlásnak indult a sereg, mindenki ment az orra után. Én is hazafelé vettem az irányt.

Fél egy körül felhívott Kanikám, hogy megy gyakorlatra, kettőig, aztán majd jön hozzám. Megemlítette, hogy menjünk biliárdozni. Na én vártam is, míg végül olyan 16:00-ra ért ide, közben Peti barátunkkal beszélgettem Msn-en, aki kérdezte, hogy mikor találkozzunk biliárdozás céljából. :)
18:00 lett megbeszélve, amit Peti alig bírt kivárni, hogy időpontot mondjak neki. Nem szereti a bizonytalanságot, ahogy én sem. Kani evett finom lencselevest.
Indulás előtt Petivel trécselt Msn-en, és írosgatott neki olyanokat, hogy én buta vagyok ("ideges mert buta"). Ezen kicsit bepöccentem, nem jól esett. Néha túlságosan gyerekes, de remélem "kinövi". Már azon gondolkodtam, hogy el sem megyek biliárdozni, de mivel leállította a gépet, és szépen nézett rám, beleegyeztem. :)))

Ami még fénypontnak számít a tegnapiban: nagyon tetszett az, mikor lefeküdtünk az ágyra, és néztük mélyen, sokáig egymás szemét. Változott a szemszín. Egyszer tényleg vörösesnek láttam, a fény úgy tükröződött, szép volt és emlékezetes számomra.

17:45-kor el is indultunk, és Kani megint kihúzta nálam a gyufát. Egy megállóval tovább ment trolival, mint ahol le kellett szállni, így én értem oda legelőször a Royalhoz. Utána Peti, majd ő kullogott a végére. Kicsit vicces volt, de annyira mégsem. Nehezen tudom megfogalmazni, hogy épp akkor mit éreztem. Kezdtem azt is hinni, hogy meghibbant a kanika, nem tudom abban a pillanatban mi lelte.

Majd jöttek a golyólövések, egyik a másik után. Sokszor elmélkedtem azon, hogy az emberek ebben mit is élvezhetnek. Végül rájöttem, hogy én is élvezem és tényleg jó. A nőket főként inspirálja az effajta járték. :)

19:30-kor jöttünk el és elmentünk gyrososzni. Peti bliccelt a trolin, végignevettük az utat. Finom volt az étel, kanika a fát is összekoszolta, és videózott is, ami zavart! :D
Mikor mentünk a troli felé, a sarkon lévő templomtól majdnem a megállóig, HÁTTAL MENTÜNK! Peti gyorsan előrement, úgy tett, mintha nem ismerne bennünket. :-) Egyszer nagyon a lábára léptem a patámmal, de a trolin visszaadta a taposást! :D
Én szálltam le először a troliról, de előtte sok-sok puszit kicsaltam a kanikámtól, dobálgattuk egymásnak. Tetszett! :) Jó és szép nap volt!

Éjjel különös dolog történt. 23:48! Ez is egy emlék, álommal társítva, Kanit akkor megcsörgettem! :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat