Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2011-06-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2011-06-02

Maaa iss egy napp a sok közüül.

midig írhatnék ide oldalakat is. miért ne.
még ha nem is érdekel mást. )

Reggel az ágyból, mint mindig, nehezen szálltam ki. megsimogattam a farkamat is. félig merev is volt.
ettem ittam fogat mostam. a kaja jó volt, érezni lehetett a paradicsomot, mivel tükörtojásos rántotta volt, sok paradicsommal ,kenyérrel is .
Úgy volt, kihúzom a kukát, de nem került rá sor, mert vki már kihúzta. Úgyhogy mentem az utamra a kocsival, csak nehezen tudtam kiállni, mert jöttek az autók és balra nem lehetett kilátni a többi kocsi miatt.
Aztán ahogy haladok, megint rámvillogtak a négyesen, mint tegnapelőtt is. Azt hihették, nincs felkapcsolva a lámpám, pedig fel van, csak egy kicsit kevésbé látszik, mint a többi kocsinál, mert világos, ezüstszínű a kocsink.
Az irodába belépve lepakoltam a Smack levesemet meg a jó reggelt kekszemet, pontosabban azt vittem az asztalomhoz és csipegettem belőle.
elővettem a laptopom a sarokból, összekötögettem a drótokat és bekapcsoltam.
na megg aztán felvittem vagy 5 számlát excelbe. utána jött a postás, kibontottam kb 35 levelet. először szétválogattam, mit bonthatok fel meg mit nem, aztán azok közül kiválogattam a számlákat, és cégek szerint csoportosítottam, majd felvittem őket gépre. Meg még ddélután is volt számla, kb 40-et felvittem. Utána szabadságpapírokat írtam, abból is legalább 50-et. kitépkedni, pecsételni. na meg sokk aláírást is hamisítottam, így szoktam ám. azt mondják, elég ügyes vagyok benne.
Valamint másoltam még jelenlétiket, minden napra be kell írni minden embert, mettől meddig dolgozott. azzal elég sok idő telik el. de most csak pár embert kellett. Ez még egy lightosabb napnak mondható volt. 3 után el is jöttem. Tegnap olyat csináltam, hogy sok száz számla adatai voltak, és azokat fel kellett vinnem excelbe. szerencsére megoldottam, hogy ne kelljen kézzel felvinni, mert az egy nap lett volna. ugtána néztem , és a programból lehetett importálni. aztán a kkésedelmi kamatokat kellett kiszámolnom, úgy hogy előtte a késedelmi napokat kellett kiszámolnom, majd mindegyik számla fizetési határidejéből visszaszámolni fél évet, megnézni hozzá az akkori mnb alapkamatot, és hozzáadni hetet, azt elosztani 365-tel, megszozoni a bruttó árral és a napok számával. na szóval az is hosszú idő volt. persze sok más mellett, mert fénymásolgatnom is kell ám. Meg postára menni. postára szoktam menni. múltkor volt egy rekord kézbesítésem, vagy 60 ajánlott levelet adtam fel. na meg most munka után itt játszadoztam magammal, meg német teszteket oldottam meg. majd jól időzítve bementem a fotóshoz és két fényképet nyomtattam, egyet magamról, egyet meg keresztanyámról meg unokájáról, amit én csináltam. na most nagyjából ennyii!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat