Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-09-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-09-23

Am ma odajött hozzám egy pali, és mindenféléről mesélt, hogy neki milyen balesetei voltak (pl. hogy nekiment egy gyerek a kocsijának, összetörte magát, és őt büntették meg, pedig csak állt a kocsijával, ami kicsit belelógott a járdába)..
Aztán megint elévetődött egy siető ember, mikor ő zöldet kapott, közben meg a gyalogos a piroson átfutott.. felszaladt a szélvédőre, de ment volna tovább, de a többi gyalogos megállította, mert közben meg két másik autó is kizökkent a sávjából, nehogy az ő autójának menjenek, aztán veszekedés is volt...
Na meg beszélt arról, hogy a kan disznók mellett is volt(dolgozott), és ő vett tőlük spermiumokat, meg búgatta őket, Aztán mesélt egy esetet, hogy sok búgatási specialista volt egy kannál, de a kani egyik mellett se volt hajlandó felugrani a bakra, de mikor ő odament, neki felugrott.. mert hogy ő tudja, hogy kell beszélni hozzájuk, azt mondta.
Ja és megkérdeztem, mennyi egy búgatás időben: azt mondja, ez függ, milyen technikával csináljuk... -de mondom nem a mesterséges érdekel, hanem a természetes. Erre azt mondta, hogy 10-15 perc, mire "kimagzik" a kan. :)
Csomó új érdekes szót hallottam amúgy.
Na meg láttam egy kocát, ami kint feküdt egy szalmahordáson, mert a többiek kimarták..jó nagy volt a pinája, érdekes.
Megnéztem pár malacot is, amik az istállóban aludtak. Volt ott egy ember is, aki pakolta ki a kakájukat egy kiskocsiba, de nem beszéltünk, csak köszöntünk egymásnak.
Megnéztem a nagy szárítóberendezést is, ami a napraforgót szárította. Volt egy nagy vezérlőterem, teli villogó gombokkal, mint valami erőműben. És egy nagy propeller, ami csak úgy süvítette a levegőt, közepén meg láng égett, így keletkezik a meleg levegő, ami kiszárítja a napraforgót. A napraforgónak olyan 40-50 fok kell, a búzának 60 körül, a kukoricának meg 110-120 is.
Na igen, és ráfeküdtem a több ezer mázsás kukoricahalomra is, és néztem a csillagokat, amik olyan tisztán látszódnak ott, akár egy planetáriumban..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat