Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010. június 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010. június 25.

Érdekes egy napra sikeredett. Délelőtt a dísztasakért rohangáltam, de végül egész jóra bukkantam.
Azután felhívott Máté, hogy hol vagyok?! Épp a főtéren kóvályogtam egy akkor megismert nénivel:)
Majd találkoztunk a Csonka templomnál. Elég távolságtartó volt mindkettőnk. Kérdezett a június 22-24-ig tartó időszakomról, de nem akartam róla mesélni. Valahogy nem éreztem itt az idejét. Meg az időt is keveselltem. Elmentünk Petinek ajándékot keresni, mert Máté még nem vett neki. Végül egy lovat találtunk, fehéret. Mondta mennie kell tüdőszűrőre, de én oda nem kísértem el előző napi kimaradásom (Sikk) miatt. Hazajöttem, és aludtam 2 órát, hogy fenn bírjak lenni. Több mint a semmi.)
Hirtelen rossz kedvem lett, és sírni kezdtem. A szoknyám cipzárjával is jól elkínlódtam, ekkor csörrent meg a telefon.)
Felhívott 15:00 előtt, hogy menetnénk együtt a diplomaosztóra. Nem sokkal utána találkoztunk a 34-es buszon. <A ruhaviselete enyhét szólva meglepett, de nem mertem szólni érte. Most nagyon röviden leírom: nem oda illő volt.>
16:00-tól meg is kezdődött, a szokásos diplomaosztós szöveggel. Az énekek lenyűgöztek. Ő hátul megállt az ünnepség alatt, ahelyett, hogy odajött volna hozzánk.
Röviden leírva: az este folyamán alig szóltunk egymáshoz. Rossz volt, nem tetszett. Bunkózott nagyon, ha kérdeztem is, nem válaszolt.(
Az estéről: azért nem jött velünk, mert én is ott voltam... nem tudom mi lelte, ezt meg kéne valamikor beszélni. Kérdéses az időpont, de gondolom, ha úgy érzi, akar látni, beszélni velem, majd keres.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat