Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita és Máté naplója


Coca és Kani [104958 AL], gazdája Anita és Máté
2010-10-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/104958
2010-10-19

Holtak tömege, melyek az utca sarkában feküdnének. Mily szokatlan és hátborzongató látvány lenne. Látni azt, amint az ember húsa elkezd foszlani, és csak a csont marad meg. Megenni sem kell, férgek rágják szét. Bogarak, rovarok, mindenféle állatok másznának rajtuk.
Rossz lenne. Mégis, azt érzem: ha látná az összes ember, jobban megbecsülné a körülötte élőt.

--------------------------------------------------------------------------
Ha nem lenne jármű a világban, mi is lenne?
Az embernek hamarabb el kéne indulnia a munkahelyére vagy ahova épp szándékozik eljutni. Több előnye is van. Például a mozgás, és a fontosabb: környezet megóvása. Kár, hogy mielőtt feltalálták az autót, erre nem gondoltak. Én meglennék nélkülük.

--------------------------------------------------------------------------
Megrendítő esemény: könnyes szemekkel való könyörgés a mai nap folyamán. És én nem tehettem semmit. Sajnáltam nagyon. Jó lenne, ha én lennék a főnök. És nem lenne ennyi szabály. Bele lehet őrülni, mennyi mennyi dolog történik a napokban, és nincs rá megoldás. Csak vergődöm.

--------------------------------------------------------------------------
Méltatlankodás is van. Kitörések. Düh. Harag. Mintha rám haragudnának. Kiabálások. Bezzeg én nem szólhatok vissza, csak csendben tűrök... Végül tőlem kérnek elnézést a kiabálásért.

--------------------------------------------------------------------------
Ma benn járt Koppány. Nem emlékezett rám, de erősen fürkészte az arcvonalaimat. El van maradva 3 számlájával, abból az egyiket rendezte, valamint megkért, hogy ha lesz, tegyek el neki egy piros telefont szerződés hosszabítás végett. Első kérdése, mikor meglátott: mennyi aludtam éjszaka? Mondom neki: 5 órahosszát. Erre ő: "Akkor én győztem!" Két órahossza alvás után láttam őt, de abszolút jó állapotban mutatkozott, levágott, rövid hajjal.
Vasárnap fel is hívtak tőlük, hogy ha lesz ajánlatuk, vagy óra, szólnak. Kb. fél év múlva lesz aktuális.
Micsoda véletlenek. Minden, ami velünk történik, hirtelen pillanat, amit az agyunk nem tud tárolni. Ez is rossz. Ezért kell naplóznom, hogy emlékezzek. Emlékezzek, főleg a szép pillanatokra. Mert ha egyszer rossz lesz a kedvem, előveszem a jó kis öreg naplómat, és elolvasom.
Na jó, kissé túlfecsegtem magam, megyek vissza angolozni.
Jó légy!
ui.: azért remélem valamennyire hiányzom!)
Sziaaa!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat