Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Egy kis asztrólogia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Egy kis asztrólogia

Sokáig nem követtem az asztrológiát, mert nem igazán hittem benne. De kb. 7-8 éve elkezdtem érdeklődni felőle, hogy is van, mit is jelent és valójában igaz-e, van-e alapja. Rájöttem, hogy van:) és sok minden velem kapcsolatosan igaz is, még az általános leírásokból is. Ez az én jellemzésem:

KOS (március 21.-április 20.)
Eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Mars.
A Kos jegyben születettek bátrak, kedvelik a merész kalandokat és utazásokat, rámenősek, energikusak, kezdeményezők. Elszántan törekszenek a teljes életre. Néha úgy látszik, meghátrálnak, sőt irányíthatók, valójában azonban hihetetlenül versenyképesek. Meggondolatlan heveskedésük viszont kínos meglepetéseket okozhat. A győzelem kedvéért játszanak, és ez általában meghozza nekik a várva várt sikert.
A Kos szereti az otthonát: legyen az viskó vagy palota, az övé. S mert az övé, nem tűri a beavatkozást a családi életébe. Egyetlen esetben viseli el a változásokat, ha önmaga kezdeményezi és hajtja végre.
A Kosok lobbanékony hamarságuk ellenére sem kockáztatnak minden téren. Képesek helytállni, egyhangúan robotolni, ha anyagi érdekeik ezt kívánják.
Szívesen dolgoznak nagy cég alkalmazottjaként. Létfontosságú, hogy kiélhessék versengő hajlamukat, legalább valamilyen sportban. A legtöbb Kos élvezi a sportot.
A Kos jól teszi, ha keveset tartózkodik zárt térben, és szabadtéri hétvégi programokat szervez magának. Noha két kézzel szórja a pénzt egyes kedvteléseire, bizonyos ügyekben eléggé szűkmarkú.
Vakmerő természetű, gyakran cselekszik elhamarkodottan, s emiatt könnyen olyan helyzetben találhatja magát, amelyet jobb lett volna elkerülni.
A Kos jól teszi, ha óvatosságot tanul, és gondolkodik, mielőtt megszólalna.
Kínai asztrológia szerint Disznó a csillagjegyem.
A disznó jegyűek lelkiismeretesen dolgoznak, bátran megbirkóznak az élet nehézségeivel, tisztességesen bánnak a többiekkel. Kellemes, együttműködésre született emberek. Kiváló munkatársak, azonban hiányzik belőlük a magasabb tisztségekhez szükséges önbizalom és becsvágy. Óvatosak, szégyenlősek, s gondjaikat megtartják maguknak. Kitartó, nagylelkű barátok, családtagjaikkal odaadó gyöngédséggel bánnak.

............................................................

"Normális vagyok a hangok is megmondták..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat