Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Vidám április

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Vidám április

Nálunk az április hónap mindig az ünnepeké. Ebben a hónapban mindig vidám valaki, vagy azért mert ajándékot kap, vagy azért mert ajándékot adhat:)
Múlt héten az én születésnapom volt ezen a héten, vagyis ma a húgomnak Melindának van a születésnapja. SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKED!
Igaz tegnap tartottuk meg, mert, vasárnap itthon volt az egész család. Volt neki meglepi bőven, kapott ő is tortát és sok kedves apró kis ajándékot és azt hiszem mindennek nagyon örült!
Ebben a hónapban nem csak születésnapoztunk, hanem húsvétoztunk is, az is kellemesen telt. Úgy hogy mostanság mindig van valami, aminek örülhet a család!
Már csak 1 hét van a májusi változásokig, az új munkahely, az új élet kezdete. Próbálom a régi dolgaimat kitakarítani az életemből, mivel a tavasz az április a megújulás hónapja (állítólag) úgyhogy a tavaszi nagytakarítás megvolt a lakásban. A tavaszi méregtelenítés is megvolt, az új munka láthatáron, voltam fodrásznál a megújulás jegyében, és a régóta árult autómat is május 1-én elviszik.
Így lezárul egy korszak megint az életembe, és elkezdődik egy újabb időszak, ami szerintem mostanság főleg a munkáról fog szólni, de talán tartogat meglepéseket is számomra. Megismerhetek új embereket, talán új barátságokat is köthettek. Megint kicsit mozgalmasabb lesz az életem, mert kezdet kicsit befásulni. De vannak olyan emberek, akik a mostani munkahelyemről nagyon fognak hiányozni. A pótanyukám, akivel mindig mindent meg lehetett beszélni, a lánya a fogadott húgom a kicsit bolondos kis csaj,és néha jókat veszekszünk (mint a tesók) de nagyon szeretem őt, az egyik legjobb kolléganőm Ildi, akivel nagyon sokat dolgoztunk együtt, és akivel jókat lehetett beszélgetni, másik Ildi kolléganőm (alias Picur) akivel sokat közlekedtünk együtt :) És a világ egyik legjobb főnöke, igaz neki is meg vannak a maga hibái, de kinek nincs?! De örülök, hogy megismerhettem és együtt dolgozhattam vele. És van még 1-2 ember, aki közelebb állt hozzám, de akiket itt elsoroltam ők azok, akik igazán hiányozni fognak nekem! Nem tudom, hogy mikor tudom meglátogatni őket, de remélem azért majd néha-néha meg tudom majd, és akkor megint jókat dumcsizunk.
Most zárom a soraimat, mindenkinek legyen szép napja!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat