Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Valaminek a vége ....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Valaminek a vége ....

Sziasztok!
Pontosan 3 és fél éve nem írtam egy sort se.... Az ember néha elfelejti azt, hogy milyen az, amikor egyedül van, és a napló jelenti a megoldást az életére, segít átvészelni egy időszakot, egy szakítást, egy szomorú napot....
Az elmúlt években, amikor nem írtam boldog voltam volt egy olyan kapcsolatom, amiről azt hittem, hogy életem végéig is szólhat, azt hittem ő a nagy Ő talán egy darabig az is volt.
Nagyon szép volt ez a 3 év vele, én már családot és gyermeket terveztem vele, de ő nem. Kár hogy ezzel ilyen sokáig várt, míg el tudta mondani, hogy nem úgy szeret, mint, ahogy én őt. De nem bántam meg ezt a kapcsolatot sokat tanultam, és tényleg jó volt az a 3 év együtt, de vége, és ehhez nekem kellett fél év, hogy fel tudjam dolgozni és el tudjam engedni, tudjak róla beszélni.
Van egy olyan mondás, hogy ha szeretsz valakit nagyon, akkor, ha menni akar, engedni kell, hadd menjen, legyen boldog, mert megérdemli, mert neked is ez jelenti a boldogságot. Lehet benne valami.
Ennek emlékére felrakok egy fotót, ami az egyik nyaralásunk alatt készült. Majd most megint írok a naplómba rendszeresen, mert sok minden történt az elmúlt években. Legyen mindenkinek szép napja és kellemes hétvégéje:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat