Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Kedvencek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Kedvencek

Sajnos, mint minden embernek nekem is vannak rossz szokásaim.....

Nő vagyok, ezért az egyik legrosszabb szokásom, hogy szeretek vásárolgatni:)
Imádom a szép és szexi ruhákat, a cipőket és a táskákat. Bár az utóbbi időben próbálom visszafogni magamat, de legtöbbször nem sikerül. Azért a havi 1-2 ruhadarab vagy cipő mindig bekerül a szekrényembe.

Ragaszkodok bizonyos dolgokhoz, amit nem mindenki ért meg, hiszen csak tárgyakról beszélünk.
Pl.: imádom az autómat, a telefonom, a kis Füleseket:)
Ezek olyan dolgok, amik egyszer megtetszetek, megszereztem és nem akarok megválni tőlük soha.
Lehet, hogy beteges? Szerintem nem, csak becsülöm azokat a dolgokat, amit egyszer megkaptam az élettől.

Kicsit talán önfejű vagyok, mert amit eltervezek, azt igyekszem mindig megvalósítani. Talán ez köszönhető a horoszkópomnak is. Tehát kos vagyok és fejjel megyek a falnak. Lehet, hogy 1 nap, de lehet, hogy 4 év a megvalósítás, de amit nagyon szeretnék azt eddig mindig sikerült elérnem.

Hát kicsit "lökött" vagyok, mert minden évben diéta szezont tartok, mert nagyon figyelek a külsőmre. Szeretem jól érezni magam a bőrömbe, nem mindig volt ez így, de az utóbbi időben nagyon jó.

Igen, és a sport:) Nincs olyan nap, hogy ne mozognék valamit, és ha esetleg nincs időm rá, akkor legalább bringával megyek dolgozni, mert az is több mint a semmi. Most próbálom normális keretek közé szorítani, ami a napi 2-3 óra helyett csak napi 1óra, de nem mindig sikerül.

Szeretek adni:) Annyira jó érzés, amikor egy másik embernek tudok segíteni. Most nem az anyagi dolgokra gondolok, hanem szellemi - lelki - testi segítségre.
Szeretek beszélgetni, tanácsot adni (csak magamnak nem tudok), lelkesíteni az embereket (tanulásra, pozitív gondolkodásra, egészséges életmódra), szeretek masszírozni és jól is csinálom. Szóval jó kedvesnek és aranyosnak lenni. Csak sajnos néha ezt kihasználják....

Kicsit érzékeny a lelkem, ez azt jelenti, hogy ha valami rossz történik velem, nagyon hamar elsírom magam. Amit sajnos nem szeretek magamba, de mikor kisírom, magam eltűnik a bánatom a rosszkedvem és szép lassan megnyugszok. Bár ehhez nem mindig kell valaminek történnie, néha elég, ha megnézek egy filmet. Bár nem sok olyan film van, amin elsírtam magam, de akad.

Hát most egyelőre más nem jut eszembe, de lehet, hogy majd később bővítenem kell ezt a pár gondolatot.
Legyen mindenkinek szép napja, jön a tavasz, a nyár, a napsütés a jókedv a vidámság:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat