Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Szeretet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Szeretet

Sokat gondolkoztam az utóbbi napokban, hetekben.
Megdöbbentő eredményre jutottam, bár szerintem már tudat alatt tudtam csak nem akartam beismerni még saját magamnak sem.
Amióta itthon lakok a szüleimnél (anyu és nagypapa)
lassan 8 hónapja, azóta sokat változott az életem a jó értelembe véve. Előtte egyedül laktam egy albérletben, ami az utolsó időszakban már nagyon megterhelő volt mind lelkileg, mind anyagilag. Ez mellett nagyon egyedül érzettem magam, állandóan depressziós voltam, rossz kedvem volt, ez miatt nem foglalkoztam magammal és mással se nagyon. Most hogy hazaköltöttem (bár nagyon nem akartam) sokkal jobban érzem magam, anyagilag is kezdek helyreállni és a lelki világom is sokat javult. Bár mint rájöttem sajnos még mindig nem tökéletes, mert mikor kezdek sodródni a depresszió felé, mindig vásárlással próbálom a rosszkedvemet elhalkítani, ami lehet, hogy néha jó, de lassan már nem fér be a ruhás szekrényembe még egy zokni se.
Ilyenkor mikor veszek egy újabb ruhadarabot, vagy egy új telefont, egy biciklit vagy még sorolhatnám estig, akkor mindig jó kedvem lesz egy pár napig, de azután megint visszazuhanok.
Igazából a depresszióm oka egy igen egyszerű ok:
Szeretet hiány
Most is egyedül vagyok, és olyan magányosnak érzem magamat, pedig itt van a családom. A család valamennyire segít ebben, de ez más jellegű szeretet, mint amire én vágyok. Tudom, hogy ez még egy nehéz időszak lesz az életemben, de azt is tudom, hogy nem hiába várok. Egyszer lesz valaki az életemben, aki pótolja ezt a hiányzó érzést, akitől megkapom mind azt a szeretetet, amire vágyom.

...........................................................

"A szeretet nem abból áll, hogy egymást nézzük, hanem hogy egy irányba tekintünk."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat