Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Nehéz időszak lesz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Nehéz időszak lesz...

Már nagyon rég írtam a naplómba, pedig történtek az óta is dolgok.
Papám 3 héttel ezelőtt, mikor eset az ónos eső, sajnos megcsúszott, és eltörte a lábát. Hiába mondtuk neki, hogy vigyázzon magára, és inkább húzzon zoknit a cipőjére, mert akkor ne fog elesni, de hát nem hallgatott ránk, mármint a családra. Most már itthon van és bottal sétálgat, de ez még egy darabig így is lesz.
A válság miatt, sajnos nem csak engem, de sok száz, sőt lehet, hogy már több ezer embert érint majd a munkahelyi változás. Engem is megtalált, igaz nem rúgtak ki, de átszervezések és a bércsökkentések miatt igen keményen érintett engem is a dolog. Tudtam, hogy lesznek változások és felmerült bennem minden változásról szóló tényező, de tegnap nagyon lesújtott a dolog, teljesen kikészültem. Eddig se voltak jó anyagi körülményeim, amit részben magamnak is köszönhetek, de most még nehezebb lesz, megoldani a mindennapjaimat. És nem csak anyagilag nehéz ez a helyzet, hanem lelkileg is. Most úgy érzem, hogy nem becsülték meg az eddigi munkámat. Pedig én mindent megtettem, azért hogy ez így legyen. Mindig mindent megcsináltam a munkahelyen, amiért az elismerést meg is kaptam, mindig kedves vagyok, aranyos vagyok, segítek másoknak, legyen szó kollégáról, vagy egy vásárlóról, de mind ez hiába. A mai világban sajnos ezt már nem becsülik meg. Csak az tud érvényesülni, aki a másik emberen átgázol, tisztességtelen és nem érdekli senki és semmi. Én viszont nem tudok ilyen lenni, és így nehéz lesz előre jutni ebben az életben.
Most zárom a soraimat, mert sajnos csak a szomorúság árad belőle, ezért legközelebb, majd csak a vicc rovatomat bővítem:) Legyen szép napja mindenkinek!


............................................................


" A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat