Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Egy különleges nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Egy különleges nap

A mai egy igazán különleges napra sikerült számomra, olyanra, amilyenre nem is számítottam.
Hosszú idő óta nem éreztem magam ennyire jól, senkivel, mint Vele.
Megismerkedtem egy kedves teve gazdival. Egy ideig csak kaptam a képemre a szavazatokat, majd egy kis idő elteltével, kaptam egy kedves levelet. Először azt hittem, hogy ez olyan, mint a többi levél, de mikor elolvastam rájöttem, hogy ez más, nem olyan, mint a megszokott levelek. Elkezdett érdekelni a dolog és válaszoltam rá, majd egyre többet leveleztünk, először naponta aztán egyre gyakrabban. Míg végül a mai nap találkoztunk először.
Hihetetlenek tűnt, hogy van még valaki a világon, aki pont engem szeretne, olyannak amilyen vagyok. Még ma se akartam elhinni mikor beszélgettem vele, mert annyira szépen hangzik, és annyira jó volt, mintha csak álmodtam volna az egészet. Régóta várok arra, hogy megtaláljam azt a társat, aki bennem látja a jövőjét, aki velem képzeli el a napjait.
És lehet, hogy teljesül az utolsó nagy vágyálmom is, amit az életemben el szeretnék érni. Majd meglátjuk, hogyan alakul, mi lesz a vége ennek az egésznek, de remélem, most végre boldog lehetek:)
Bár a tevén nem társat keresetem, de lehet, hogy a véletlen, még is így alakítja az életet??? Lehet, hogy itt találok rá a szerelemre, pedig a kis tevém pont egy szerelem végén születet... van benne egy kis irónia, de nekem ez most mosolyt csalt az arcomra.
A mai nap az ismerkedésé volt, beszélgettünk, sétálgattunk kézen fogva, közben láttunk sok szépet és jót. Majd elcsattant az első csók, és utána még sok-sok másik, de nagyon varázslatos volt az egész!
Remélem lesz még folytatás, és várom már a következő randit:) most tele vagyok reményekkel és jó kedvvel zárom a napot. El is fáradtam ma estére rendesen, elteszem magamat holnapra. Beteszek egy pillanatképet, ami a legszebb volt a mai estében:) mikor Ő átölelt, és ott álltunk a várfalnál és néztük együtt a gyönyörű Pesti éjszakát. Jó éjszakát kívánok:)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat