Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Egy újabb szép nap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Egy újabb szép nap...

Ma egy újabb szép napra ébredtünk. Az én "kis" húgomnak ma van a 19. születésnapja. Egyik szülinap még el se múlt, de itt van a következő:) Az április nálunk ilyen zsúfolt hónap. Meg volt itt is a nagy öröm kapott minden jót, malackás tortát (ő malackát szereti) egy kis költeni való papírt:) meg 1-2 apró, de szép ajándékot. Meg volt az öröm. Ezúton is kívánok neked Boldog Születésnapot hugi! :)
Azután a nyakamba vettem a várost, Budapestet, hogy végre megvegyem az új telefonomat, amiről lassan egy éve álmodozok. De hát hiába, sajnos nem kaptam Pesten nincs készleten sehol sem. De megrendelték, úgyhogy már jövő héten talán megkapom a szülinapi ajándékom magamtól utólag:)
Tegnap a helyi boltban érdeklődtem, hogy van-e esetleg nekik, szélesen mosolyogtak, majd nevetek és hozzátették, hogy már nincs, mert nem keresik...
De én most szeretném megvenni, nem máskor, de ez van.
Most egy kicsit szomorú vagyok, de talán majd egy két tevetulajdonos ismerősöm felvidít:)
Ért meglepetés az elmúlt héten is. Van egy tevetulajdonos, akivel gyakran levelezek az elmúlt időszakban. Olvassa a naplómat, mindig olyan kedveseket ír nekem, ismerkedünk, sokat beszélünk, de csak neten keresztül. Érdekes, mert olyan mintha régóta ismernénk egymást, de mégse:) Jó vele levelezni, megosztani a mindennapokat, az életem egy részét és ő ugyanezt teszi. Olyan, mint egy barátság, mikor tudjuk, hogy van valaki, akire mindig számíthatunk, bármit elmondhatunk, és ő ezt megérti, meghallgatja és elmondja a véleményét. Még nem is találkoztunk, de szinte még is mindenről tud. Tudom, hogy a barátság szó nagyon komoly és nem szabad vele játszani. Mert vannak olyanok, akikkel az ember elmegy erre-arra, de még se mond el mindent. Ezek a haverok, akik jönnek, mennek időközönként cserélődnek, de mikor kellene, hirtelen egyik se ér rá, hogy meghallgasson vagy segítsen. De a barát mindig ott van, kölcsönösen együtt, egymásért, jobban, rosszban. Nekem ilyen nagyon kevés van. De azok mindig ott vannak!
Mire megírtam, ezt a bejegyzést a maradék rosszkedvem is elszállt. Mai legszebb szó számomra: BARÁTSÁG

............................................................

"Igaz barát az, aki a kezedet fogja, de a szívedet érinti."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat