Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
A legújabb szerzemény

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
A legújabb szerzemény

Igen, hát a mai napon megint bővült a kis kedvencek csapata. Tavaly szeptember óta egy sportáruházban dolgozok, ezáltal több időm van a sportos életmódra.
Van időm edzeni, beszereztem otthonra egy elliptikus trénert is és tudok bringával járni a munkahelyemre:)
Szeretek biciklizni, bár nem hosszú az út kb. 3 km, de nagyon jól esik. Igazság szerint volt egy öreg bringám, amit használtan kaptam és én is használtam egy pár évet , már a fék nem fogott rajta már a váltója se működött, de mégis az enyém volt:) Ezért egy kicsit nehezemre esett megválni tőle, de családban maradt, a nagypapám megörökölte.Az utódja azért pótolja a szomorúságomat:)
Régóta szemeztem vele, mert hát nap, mint nap láttam a munkahelyemen, de mindig olyan reménytelennek tűnt, hogy egyszer egy ilyen jó kis bringám lesz. Azután kb. fél évvel később próbáltam ki először. Annyira jó volt, szinte repült magától….na, jó talán egy kicsit túlzás, de iszonyatosan kényelmes és nagyon jó kis spéci felszereltsége van :)
Úgy hozta a helyzet, hogy leakciózták, és egy kis szerencsével és egy kis segítséggel meg tudtam venni magamnak.
Igaz, talán az első időszakban nem is annyira fogom kihasználni, de talán most már hosszabb utakra is elmehetek vele, és remélem lesz lehetőségem egy pár kilométert letekerni. Addig is csak kicsit megjáratom, sétáltatom és élvezem, hogy az enyém:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat