Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Kutyuska

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Kutyuska

Gyerekkorom óta nagyon szeretem a kutyákat. Mindegy hogy milyen csak kutyus legyen. Bár vannak kedvencek, főleg a nagy kutyák körében: Német dog, Bordói dog, Boxer, Mopsz és minden olyan kutyus, aminek egy kicsit "turcsi" orra van és "lefetyes" szája:).
Mivel a szülőknél élek, egyelőre nagy kutyusom nem lehet, de egyszer majd a saját kis házikómba biztos lesz. Ezért most egyelőre az én kis öreg kutyámnak adok minden szeretetet. Most, hogy itthon élek a szüleimnél, újra együtt lehetek az én kiskutyámmal, akit még 1995-ben 12 évesen kaptam. Akkor még nagyon pici volt elfért a két tenyeremben. Április 1-én született és én 1 hónaposan kaptam meg. A kiskönyvében Bütyök nevet kapta, de azután mi mindig csak Lütyinek hívtuk. Nagyon aranyos igaz, hogy csak egy kis keverék tacskó, de ő nagyon tud szeretni és én is szeretem őt.
7 évig nem laktam itthon és mikor hazajártam látogatóba mindig nagy örömmel fogadott, mindig megismert és tudta, hogy ki vagyok. Aztán tavaly mikor hazaköltöztem, akkor döbbentem, meg hogy megöregedet. Megőszült a kis pofája, már nem mindig jön, mikor hívom, mert ha fáradt és nincs kedve ki se jön a kuckójából. Igen eltelt egy kis idő. Kicsit félek is, hogy mikor jön el az idő, mikor hívni fogom, és ő nem jön...
Sajnos már a fogai is elhullnak, ezért csak konzervet eszik,és azt is úgy, mint egy kismalac, nagyokat csámcsog rajta :) Igazi kis bolondos, lehet, hogy köszönhető az április elsejének is, kicsit csámpásan fut,de nagyon szeretem, mert ő az én kiskutyusom!
Lütyi mellett azért még vannak netes kedvencek is.
Falatka nevű német dogom és Erhy a mopszom. Bordói dogom csak azért nincs, mert egyik weboldalon se találtam. Nem rég találtam rá ezekre az oldalakra. Hasonló a teveclubhoz, csak itt kutyák vannak:)
Ha esetleg valaki kedvet kap, nézzen be:
1. www.ebnevelde.hu
2. www.kutyatanya.hu
Szóval remélem, nem csak én vagyok ilyen kutya bolond!
............................................................

"A kutya, az ember legjobb barátja"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat