Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Boldog Új Évet!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Boldog Új Évet!

December 31.-e van ma Szilveszter napja. Ez az év is hamar eltelt, szinte észre se vettem. Sok minden történt velem, de a fontosabb dolgokat mindig bejegyeztem a naplómba. Bár ha mindig mindent leírnék, egész nap a számítógép előtt ülhetnék. Történt velem sok jó és sok rossz is, de a következő évet, akkor is jókedvvel, örömmel, reményekkel együtt várom.
Nincsenek nagy igényeim (azt hiszem) csak annyit szeretnék, hogy a családom egészségben, szeretetben, viták nélkül együtt legyen. Az én életem is egy kicsit rendeződjön, szeretnék kicsit egészségesebben, boldogabban élni az idei évhez képest. Remélem, a jövő évben megtalálom azt, amit keresek és remélek az életben:) Vannak terveim az elkövetkezendő időszakra, és ötletem is, hogyan valósítsam meg azokat. De most még egyelőre nem kiabálom el, nem mesélek, hogy jövőre is tudjak mit írogatni a naplómba.
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves leveleket és a sok szavazatott, amit kapok, mert ez mindig arra biztat, hogy folytassam a naplómat és a bejegyzéseket, mert vannak olyanok, akiket érdekel.
Telnek az órák és telnek a percek nemsokára éjfél lesz és koccintok a családdal. Már csak fél óra és itt lesz az újév és az óév határa, mikor éjfélt üt az óra, megszólalnak a petárdák, a tűzijátékok fénye játszik az égen, és durrannak a pezsgős üvegek, koccannak a poharak.
Kívánom mindenkinek, hogy a 2009-es év olyan legyen, amilyet szeretne, amilyet elképzel magának, és ha erősen hiszünk benne akkor valóra fog válni! Már pedig csodák még vannak, csak észre kell venni azokat! Mert nap, mint nap elmegyünk mellettük.
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat