Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Boldog Új Évet Kívánok!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Boldog Új Évet Kívánok!

Eltelt egy újabb esztendő. Mostanság nem írtam a naplómba annyit, mint tavaly, mert egyrészt nem történt annyi minden másrészt pedig már elég sok mindent elmeséltem magamról és az életemről!
Most még a karácsonyról se meséltem, mert nem voltam valami boldog. Úgy indult, hogy dolgoztam 4-ig, majd mire haza értem még díszíteni kellett a fát, aztán egyből ajándékoztunk is. Utána pedig az egész család elment itthonról, minden olyan gyorsan történt, és minden olyan távolinak tűnt.
Valahogy idén nem vártam annyira az ünnepeket, majd mikor elérkezet nem éreztem a magaménak.
Pedig idén is szép ajándékokat kaptam. Örültem neki nagyon csak mivel a sírás szélén álltam nem tudtam annyira kimutatni, mint amennyire szerettem volna.
Mivel imádom a csacsikat, ezért majdnem mindenkitől azt kaptam.
Az ajándékozást a munkatársaim kezdték. Tőlük kaptam egy éneklő malacot, ami boldog karácsonyt kíván. Ezt a kis állatkát a mi üzletünk árulta és nagyon tetszett akár hányszor elmenetem mellette mindig bekapcsoltam, ez odáig fajult, hogy a végén egyiket már betettem az irodába :) A végén megkaptam,örültem neki nagyon, mikor megnyomom és énekel , utána mindig egy kicsit jobb lesz a kedvem! A kollégáim meg örültek, hogy végre elfogyott és én meg már csak otthon nyomkodom!
Az anyuéktól kaptam Füleses ágynemű huzatot, már évek óta szerettem volna csak valahogy mindig kimaradt, aztán, egy beszélő szamarat, nem sokat tud, csak nevetni, hümmögni, meg közölni, hogy mi a kaja.... egy kicsit bénán is néz ki, de azért aranyos :) Húgomtól pedig kaptam egy Füleses rózsaszín pulóvert, és egy kb. 30 cm-es csacsit is.
Most ezt a fényképet csatolom is a bejegyzésemhez.
Szóval örültem nagyon az ajándékoknak!
A szilveszterem is csendesen telt, megint dolgoztam, majd mire haza értem jól elfáradtam..... Aránylag korán lefeküdtem, majd éjfél előtt felkeltem, hogy a családdal azért koccintsak!
Szóval így telt el az ünnepi időszakom. Nem volt valami nagy esemény, és nem tudtam úgy átélni, mint ahogy szerettem volna.
Talán az volt a legrosszabb hogy egyedül kellett ünnepelnem. Kicsit vagy nagyon magányosnak éreztem magam, vágyom egy társra, de nagyon. Remélem, a 2010-es év meghozza majd az új reményeket és egy társat :) Talán azt akire már egy ideje várok :)

Mindenkinek legyen még egyszer Boldog új éve, mindenkinek teljesüljön a kívánsága, legyen sok boldogsága, egészsége, apró pénze vagy gazdagsága, mindenkinek az kívánom, amire vágyik!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat