Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Gondolatok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Gondolatok

Kicsit nehéz írni most a naplómba, de úgy érzem, hogy szükségem van rá. Az elmúlt pár napban vagy hétben kicsit összekuszálódott minden.
Itt állok kétségek között, hogy most mi lesz??? Még nem tudom….
Én mindig, mindenkit azzal nyugtatok, hogy nézze a dolgok pozitív oldalát, én meg valahogy most csak a negatív dolgokat látom.
Gyerekként mindig felnőtt szeretem volna lenni, hogy dolgozhassak, legyen pénzem, családom és gyermekem. Most hogy felnőtt vagyok, szeretnék újra gyermek lenni reggeltől-estig csak játszani, enni, inni és aludni:)
Igen, amikor ezt gyermekkoromba anyu mondta, hogy nem is olyan egyszerű az élet, soha nem hittem neki. Pedig mondta, hogy a felnőtteknek nehezebb az élete, na de gyerekként ebből mit is láttunk??? Hát nem sokat.
Azóta "felnőtt" lettem és rájöttem, hogy nem is egyszerű az élet. Munka, tanulás, család, szerelem és mind ez egyszerre. Meg kell tanulni, egyensúlyozni, de nekem valahogy nem sikerül, mert mindig valamelyik kiesik az életemből.
Jaj ha most újra gyermek lehetnék.... Nem szeretnék újra "nagy" lenni. Nem kéne a nagyok dolgával foglalkozni, csak játék és szórakozás lenne minden percem, és anyuhoz bújnék és mondanám, neki tudom, hogy "jobb ez így".
De talán most egy kicsit kisüt a nap és nem csak a kertben, csicseregnek a madarak, hanem a lelkemben is.
És újra napsütés tölti be a szívem....és tényleg süt a nap!

...........................................................

"Az élet attól szép,hogy minden megtörténhet és attól szar,hogy meg is történik..."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat